HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ekim 2020 Salı Saat: 09:23

BOZTEPE’YE ŞİMDİ ÇIKMALI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma sonunda yenilenen yüzüyle turistlerin ilgi odağı olan Boztepe, adeta ‘Ordu’nun misafir odası’ oldu. Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan ve şehrin önemli turizm cazibe mekânla
BOZTEPE’YE ŞİMDİ ÇIKMALI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma sonunda yenilenen yüzüyle turistlerin ilgi odağı olan Boztepe, adeta ‘Ordu’nun misafir odası’ oldu.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan ve şehrin önemli turizm cazibe mekânlarından biri olan Boztepe, modern ve halkın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan projeyle bambaşka bir görünüm kazandı. Yenilenen yüzüyle yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Boztepe’de hayata geçirilen çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı.

“ORDU’YA YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜM KAZANDI”

Yapılan çalışmayla Boztepe’nin Ordu’ya yakışan bir görünüme kavuştuğunu söyleyen vatandaşlar, “Araçlar girmediği için yayalar artık rahat rahat alışveriş yapabiliyor. Burası Ordu’nun göz bebeği. Yapılan hizmetler her yönüyle çok güzel olmuş. Çalışmalar Boztepe’nin de çehresini değiştirmiş ve Ordu’ya yakışır bir hal almıştır. Belediyemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Herkesi Ordu’muzun güzelliklerini gelip görmeye davet ediyoruz” diye konuştular.

DOĞAYA UYUMLU

7 metre genişliğinde ve 450 m uzunluğundaki hat üzerinde uygulanan Boztepe Satış Birimleri ve Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamında oluşturulan aks üzerinde 27 adet satış büfesi hayata geçirilirken, araç trafiğine kapanan yürüyüş yolu da begonit taşla kaplanarak, vatandaşlara modern bir ulaşım konforu sağlandı.

Anahtar Kelimeler : BOZTEPE’YE, ŞİMDİ, ÇIKMALI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız