HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 09:11

ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu Jandarma İlçe Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma TİM’leri Kabataş ilçesinde müthiş bir operasyona damga vurdu. Kaba
ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu Jandarma İlçe Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma TİM’leri Kabataş ilçesinde müthiş bir operasyona damga vurdu.

Kabataş ilçesinde bir okuldan 400 bin TL değerindeki 'akıllı yazı tahtaları'nı çalan 4 şüpheli, jandarmanın yaptığı operasyonla yakalandı.

 Elbeyi Mahallesi Şehit Salih Keskin İlk ve Ortaokulundan 7 Ekim 2020 tarihinde piyasa değeri 400 bin lira olan 10 adet etkileşimli tahta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Olayın ardından Ordu Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), OYİ ve Kabataş İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından fail ya da faillerin tespitine yönelik yapılan güvenlik kameraları, PTS kaydı incelemeleri, görgü tanık beyanları ve detaylı saha araştırmaların ardından çalınan tahtalar bulunarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Tahtaları çaldıkları belirlenen 4 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüuor.

KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

Ordu'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 137 araç trafikten men edilirken 59 kişinin sürücü belgesine el konuldu.

İl geneli polis sorumluluk bölgesinde yapılan denetim ve kontrollerde 59 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 25 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 25 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 118 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 917 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 70 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 14 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan, 35 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan işlem yapıldı.

Bu arada aynı tarihlerde il genelinde 22 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 24 kişi yaralanırken, kaybederken 1 kişi hayatını kaybetti. 

ARANAN KİŞİLER YAKALANDI

Ordu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 12 kadına fuhuş yapmaktan cezai işlem uygulandı.

Son bir haftada yapılan denetimlerde 7 kişiye açıktan alkol tüketmekten, 4 kişiye sarhoşluktan, 1 kişiye rahatsız etmekten, 16 kişiye yasa dışı bahis oyunları oynamaktan, 4 kişiye havai fişek atmaktan, 20 kişiye de korona virüs tedbirlerine uymamaktan idari işlem uygulandı.

Değişik suçlardan aranması olan 46 kişi de yapılan çalışmalar neticesinde yakalanırken 27'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYUŞTURUCUDAN 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyet güçleri Ordu'da uyuşturucu kullanımını önlemeye yönelik denetim ve kontrollerine devam ediyor.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde yapılan denetim ve kontrollerde son bir hafta içerisinde şüphe üzerine durdurulan araçlarda yapılan aramalarda 3 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 gram metamfetamin maddesi ve toplam 10 gram esrar maddesi yakalandı.

Yapılan denetimlerde 6 kişi gözaltına alınırken 1 kişi uyuşturucu madde ticaretinden dolayı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ASAYİŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız