HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ekim 2020 Cuma Saat: 09:52

52 ORDU, KUPAYA DEVAM :2-1

Türkiye Ziraat Kupası 2.Eleme Turu maçın da Ağrı 1970 Spor’la deplasmanda karşılaşan 52 Orduspor, Ağrı’da bir üst tur vizesi kaptı.
52 ORDU, KUPAYA  DEVAM :2-1

Türkiye Ziraat Kupası 2.Eleme Turu maçın da Ağrı 1970 Spor’la deplasmanda karşılaşan 52 Orduspor,  Ağrı’da bir üst tur vizesi kaptı.

                Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı’nda oynanan ve Muhammet Ali Metoğlu, Akın Karabacak ve İsmail Ertunç hakem üçlüsünün görev yaptığı maçta 52 Orduspor, 3.Lig 2. Grup da mücadele eden rakibi Ağrı 1970 Spor’u 2-1 yenerek kupada yoluna devam etti.     

                52 Orduspor’u bir süt tura çıkartan golleri ise 20 ve 60.dakikalarda Gökhan Aydaş kaydetti.

                52 Orduspor rakibi kaşısına Cantuğ Temel, Emre Adiloğlu, Gökhan Aydaş, Volkan Akyıldız,Gökhan Özer, Gökhan Berkay Yıldız, Hakan Yüce, Gürkan Arslan, Yusuf Avcılar, Emrullah Sarıhasanoğlu ve Emre Bayrak onbiriyle başladı.

                Türkiye Ziraat Kupası’nda 3. tur karşılaşmaları 3-4-5 Kasım, 4. tur mücadeleleri 24-25-26 Kasım, 5. tur maçları ise 15-16-17 Aralık'ta yapılacak.

Bu arada  Türkiye Ziraat Kupası 2. Eleme turu maçları 1. Ve 2. Gün oynanan maçlar sonrasında  bir üst tur vizesi alan takımlar ise şunlar oldu.

                Karşıyaka, Darıca Gençlerbirliği, İçel İdmanyurdu Spor, Diyarbekirspor, Esenler Erokspor, Düzcespor, Nevşehir Belediyespor, Artvin Hopaspor, Şile Yıldızspor, Sultan Beyli Belediyespor, Alanya Kestelspor, 68 Aksaray Belediyespor ve Nazilli Belediyespor ve Fethiyespor.

 Öte yandan Türkiye Ziraat Kupası’nda bir süt tur vizesi alan 52 Orduspor 6.hafta da deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor’la karşılaşacak. Müsabaka 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 14:00’de oynanacak.

                Ayni hafta ve ayin günde oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                Muğlaspor-Bergama Belediyespor, Bayrampaşaspor-Düzcespor, Adıyaman 1954 Spor-1954 Kelkit Belediyespor, Silivrispor-Sultanbeyli Belediyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor-Alanya Kestelspor, Kozanspor-68 Aksaray Belediyespor ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Modafen.

                Misli Com.3.Lig 4. Grup da 5.hafta maçları sonrasında puan cetvelinin ilk beş sırası ile son beş sırası şöyle oluştu:

                İlk beş: Adıyaman 1954 Spor 11, 52 Orduspor 10 (Maç fazlalığı ile),Aksar8ay Belediyespor 10, Bayrampaşaspor 9 ve Modafen 9.

                Son beş: Siirt İl Özel İdarespor 2, Silivrispor 2, Muğlaspor 1, Sultanbeyli Belediyespor 1 ve Karbel Karaköprü Belediyespor 1.

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, KUPAYA, DEVAM, :2-1

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız