HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ekim 2020 Cuma Saat: 09:57

“APO’YU ASACAKKEN, EKMEĞİ ASTIK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin askıda ekmek projesine karşı, ‘Apo’yu asacakken, ekmeği astık’ diyerek, Bah
“APO’YU ASACAKKEN, EKMEĞİ ASTIK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin askıda ekmek projesine karşı, ‘Apo’yu asacakken, ekmeği astık’ diyerek, Bahçeli’nin askıda ekmek projesinde samimi olmadığını ve yoksulluk konusunda da Türkiye gerçeğini gösterdiği için kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin gündeme damgasını vuran askıda ekmek projesi ve SMA hastalarının devlet tarafından desteklenmesi ile erken seçim konularını gazetemize özel yaptığı açıklamada değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; “Türkiye’nin geldiği son nokta budur. Apo’yu asacakken, ekmeği astık. Bahçeli, Apo’yu asmaktan bahsediyordu. İp atıyordu, ip atarken şimdi ekmek asmaya geldik.

Sorun, Türkiye'de her şey yolunda gösteriliyor ya Türkiye uçuyor, kıskanılıyor, her şey çok iyiye gidiyor ya iyi ye giden bir ülkede askıda ekmek projesini Bahçeli, hayata koyuyorsa, bu samimi olmadığını gösterir. Türkiye’nin gerçeğini gösterir. Sayın Bahçeli’de bu anlamda bizlere Türkiye’nin gerçeğini gösterdiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SMA hastalarının devlet tarafından desteklenmesi hususuna da dikkat çeken Torun, açıklamasının devamında; “Türkiye genelinde yüze yakın bir hastamız var. Onlardan da böyle bir talep gelmişti ama biz sadece Demir Ali için yaparsak diğerlerine haksızlık olur onunla ilgili kanun teklifi verildi milletvekillerimiz dile getiriyor.

 

Türkiye Cumhuriyeti, 100 hastasına çocuğuna sahip çıkamıyorsa bu hepimizin ayıbı ve biz bunu denemek istiyoruz. Ufak bir umut var ise de bilmek istiyoruz. Hekimler yok novsartisin adamıymış, ben anlamam ben çözüm arıyorum. Bir insanın hayatını para ile ölçemezsiniz. Sağlık para ile satın alınmaz. Bu bir can sonuçta biz bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

 

Erken seçim söylentileri hakkında da konuşan Torun; “Erken seçim kararını verecek olan cumhur ittifakı tarafıdır. Bizim kendimizin böyle bir talebi yok. Bize halktan talepler geliyor ve bizde bunları duyun diyoruz. Türkiye şu anda yönetilemiyor ve cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin ülkeye yarattığı tahribat ortada.

 

Türkiye'de bir yönetim sıkıntısı var. Bunu konuşmalıyız iki yıl denedik olmadığını gördük. Şu anda yapmamız gereken bunu tamir etmek, dünyanın bütün gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistem kurmalıyız” şeklinde konuştu. (Haber: Ufuk ERSOY)

 

 

Anahtar Kelimeler : “APO’YU, ASACAKKEN, EKMEĞİ, ASTIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız