HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 10:01

BAŞKAN TÖREN “MODERN BİR ŞEHİR İÇİN ÖNCE ALTYAPI”

Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde altyapısı bulunmayan toplu konut alanlarıyla okulların bulunduğu bölgeyi altyapıya kavuşturdu.
BAŞKAN TÖREN “MODERN BİR ŞEHİR İÇİN ÖNCE ALTYAPI”

Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde altyapısı bulunmayan toplu konut alanlarıyla okulların bulunduğu bölgeyi altyapıya kavuşturdu.

Altınordu Belediyesi başlattığı çalışmayla Cumhuriyet mahallesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile toplu konut alanlarını kapsayan 1363 ve 1364 no’lu sokaklarda altyapı sorununa neşter vurdu.

Daha önce altyapının olmadığı alan hayata geçirilen çalışmalarla yağmur suyu kaynaklı sorunlardan kurtuluyor.

BAŞKAN TÖREN “VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yapılan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Altyapısız bir kentin varlığından söz etmek mümkün değildir. Planlamalarımız doğrultusunda hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve şehrimizin modern şehirlerle yarışabilirliğini sağlamak için öncelikle altyapı sorunlarından kurtarmamız gerekiyor. Bu anlayış doğrultusunda altyapıda ve üstyapıda sorunların çözüldüğü, konforun sağlandığı bir Altınordu hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla Düz Mahalle, Şirinevler, Karapınar ve Yeni Mahallede köklü altyapı değişikliği gerçekleştirip yılların kronik sorunlarını ortadan kaldırdık. Altyapı çalışmalarımız hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerimizde kesintisiz bir şekilde sürüyor.    

Cumhuriyet mahallemizde şehrimizin önemli bir eğitim kurumunun da bulunduğu aynı zamanda toplu konut alanı olan bir bölgeyi de bu çalışmayla altyapıya kavuşturduk. Eğitim öğretime başlayacak okulumuza ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız