HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2020 Çarşamba Saat: 09:50

“18 YILDA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “18 yıldır Ak Parti’yi birinci yapan milletimizden Allah razı olsun, bu aziz millete hizmetkar olmak bizim için bir onurdur. 18 yılda Ordu’nun dağını taşını hizmetlerle donattık, sessiz devrimle
“18 YILDA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “18 yıldır Ak Parti’yi birinci yapan milletimizden Allah razı olsun, bu aziz millete hizmetkar olmak bizim için bir onurdur. 18 yılda Ordu’nun dağını taşını hizmetlerle donattık, sessiz devrimler yaptık ama yetmez en önemlisi gönül aldık dua aldık işte bu bize yeter ve artar bile. Bizim derdimiz bizim davamız, bizim ilkemiz bir gönüle girmek, bir dua almaktı, hamd olsun 18 yıllık milletimizin kesintisiz desteği bizim gönüle girdiğimizi ve dua aldığımızı işaret ediyor” dedi.

AK Parti’nin iktidara gelişinin 18 yılı nedeniyle açıklamalarda bulunan Tomakin, “O lider ki 14 Ağustos 2001 tarihinde AK PARTİ tarihi konuşmasında Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi ve hiçbir şey eskisi gibi olmadı, Türkiye baş döndürücü bir hızla değişim ve dönüşümü yaşadı, bir parti düşünün 18 yıldır iktidarda ve onlarca seçim geçirmiş ama oylarını hiç bir zaman düşürmemiş ve hep iktidarda kalmış. Böyle bir parti Türki siyasi hayatında bugüne kadar gelmedi, görünün o ki, bundan sonra da gelmeyecek, 18 yıldır AK Parti’yi birinci yapan milletimizden ALLAH cc. Razı olsun, ne denebilir ki başka, söylerken bile boğazım düğüm, düğüm oluyor duygularımı yazarken kalemim titriyor,  girdiği her seçimde Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a güvenini tazeleyen aziz milletimize hizmetkar olmak bizim için onurdur diye konuştu.

“GÖNÜL ALDIK DUA ALDIK İŞTE BU BİZE YETER VE ARTAR BİLE”

Ülkemizle paralel bir şekilde hamd olsun 18 yılda Ordu çok önemli mesafeler kat etti diyen Başkan Tomakin, “Hayal gibi görünen bir çok hizmetler bir, bir hayata geçirildi. İlimize 2002- 2019 yılları arasında toplamda 22.49 Milyar TL yatırım yaptık. Yapılan hizmetleri saymaya kalksak inanın ciltler dolusu hizmetlerimizi sayabiliriz, özetle Eğitimsiz bir neslin geleceği karanlık olur, gelişmiş ülkelerle rekabet edemez dedik, Ordu’da, kalabalık derslik dönemini bitirerek, ilköğretim ve ortaöğretim okul sayısını 635 ‘e yükselttik. İlk defa yavrularımızın ders kitaplarını ücretsiz dağıtmaya başladık. Okullarımızda teknolojiyi yaygınlaştırarak çağın ötesine taşıdık.  Ordu Üniversitesini biz kurduk.18 yılda 4184 kapasiteli kız ve erkek Yurtlarını biz açtık. 841 Milyon TL eğitim yatırımı yaptık. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını prensip edindik, Ordu’ya 473 Milyon TL sağlık yatırımı yaptık. Hastanelerimizi 5 yıldızlı otel konforuyla buluşturduk. Yurt dışından gelen vatandaşlarımızın ballandıra ballandıra anlattığı hep imrendiğimiz helikopter ambulanslarımızı devreye soktuk.  Gidemediğin yer senin değildir atasözünü şiar edindik, Karadeniz- Sahil yolunu-Karadeniz-Akdeniz yolunu, Ünye Çevre Yolunu- Ordu- Giresun Havaalanını daha sayamadığımız yüzlerce ulaşım hizmetlerini yaparak yolları böldük insanları kavuşturduk toplamda 6.19 Milyar TL. yatırım yaptık. TOKİ vasıtasıyla Ordu ve İlçelerinde 4.495 konut yaparak yeniden şehirler kurduk. Doğu Karadeniz Kalkınma ajansı ile Ordu’yu geliştiriyoruz.  Bölgemizin önemli geçim kaynağı olan fındıkta, fındık stratejisini oluşturduk ve bugün tabiri caizse meyvelerini yiyoruz. Ordu’da tarımı 4,7 kat büyüttük. Daha sayamadığımız binlerce eseri Ordu’lu hemşlehrilerimizin hizmetine armağan ettik. Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte tarihinde alamayacağı hizmetleri 7 yılda Ordu’yu Köy olmaktan kurtararak bambaşka bir Ordu inşa ettik” açıklamasında bulundu.

Tomakin şunları söyledi: “Değinmeden geçemeyeceğim. Milletin derdinden bi haber, milletine uzak, ana muhalefet partisi liderini de başımızdan eksik etmesin ne diyelim.

 

Hep yaptık, ettik dedik, ama bizim en önemli şiarımız, yaptığımız hizmetlerle öğünmek değildi, o hizmetler milletimize olan bir borcumuz, milletimize olan aşkımız, milletimize olan sevdamızdı, milletimizin hizmetlere olan susamışlığının bir an önce hayata geçirilmesi için çabamızdı,  bizim derdimiz bizim davamız, bizim ilkemiz bir gönüle girmek, bir dua almaktı, hamd olsun 18 yıllık milletimizin kesintisiz desteği bizim gönüle girdiğimizi ve dua aldığımızı işaret ediyor bu bize yeter de artar bile, ALLAH cc. Bu aziz milletimizden razı olsun, ALLAH cc. Milletimizin ayağına kül çiçeği ağırlığı kadar dahi bela ve musibet vermesin, Milletine sevdalı Bir Dünya Liderimiz var ALLAH cc. Cumhurbaşkanımıza Genel Başkanımıza hayırlı ve uzun ömürler versin.”

Anahtar Kelimeler : “18, YILDA, GÖNÜLLERE, DOKUNDUK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız