HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2020 Pazartesi Saat: 09:46

AK KADINLAR, TİYALOĞLU’NA EMANET

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nda Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu Kadın Kolları Başkanı seçildi. “Üstlendiği görev ve sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun bilincinde olduğunu belirten Başkan Tiyaloğ
AK KADINLAR, TİYALOĞLU’NA EMANET

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nda Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu Kadın Kolları Başkanı seçildi.

“Üstlendiği görev ve sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun bilincinde olduğunu belirten Başkan Tiyaloğlu; “İnandığımız bu yolda yürümekten asla yılmayacağız, yorulmayacağız” dedi.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Kadın Kollarının 2 yıllık faaliyet raporu okundu, ardından protokol konuşmaları yapıldı.

AK Parti Ünye ilçe Kadın Kolları Başkanı Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu kongrede yaptığı konuşmada AK Parti’nin kadınlara verdiği önemi ifade etti.

“Cumhurbaşkanımızın en iyi yol arkadaşlarıyız”

Geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Tiyaloğlu konuşmasında, AK Partili kadınların Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en önemli yol arkadaşlarından olduğunu ve kendilerinden, eşlerinden, çocuklarından ve ailelerinden fedakarlık ederek bu dava için yılmadan yorulmadan mücadele ettiklerini söyledi.

İnandığımız bu yolda yürümekten asla yılmayacağız yorulmayacağız

Tiyaloğlu;  “Ülkemizin çok kritik bir sürecinde bu onurlu görev tarafıma tevdi edildiğinde ne denli zorlu bir sürecin bizleri beklediğini ve üstlendiğimiz sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun bilincindeydim. Göreve geldiğimiz andan itibaren tüm arkadaşlarımızla birlikte durmadan, yorulmadan partimizin başarısı için çalışmayı amaçlıyoruz. İnandığımız bu yolda yürümekten asla yılmayacağız, yorulmayacağız” dedi.

AK Parti kadınlarla güçlendi ve büyüdü

AK Parti’nin kadınlarla birlikte güçlendiğini ve büyüdüğünü vurgulayan Tiyaloğlu, “19 yıllık siyasi yolculuğunda partimiz en büyük desteği hep kadınlardan almıştır. AK Parti kadınlarla birlikte güçlendi ve büyüdü. Türkiye’de kadınların siyasi hayata katılımlarına önem veren, kadınlara yönetim kademelerinde en çok yer açan parti AK Parti’dir” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kadınların siyasetteki yolunu açtı

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınların siyasette ki yolunu açtığının belirten Tiyaloğlu, “Kadınların siyasetteki yolunu açan, kadınları siyasetin öznesi yapan, değer veren ve çağ açan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sürekli kendimizi yenileyerek ve geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye, Partimizin 2023 hedeflerine ulaşması için Ünye’den güçlü bir omuz vereceğiz” diye konuştu.

Kadınlara en fazla ehemmiyeti veren parti AK Parti’dir

Türk siyasi tarihinde kadınlara en fazla ehemmiyeti AK Partinin verdiğini söyleyen ve AK Partili kadınlara verdikleri emekten dolayı teşekkür eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı,“2005 yılından bu yana bende aktif olarak acizane sizlerle birlikte bu kutlu davada elimden geldiğince hizmet etmeye gayret ediyorum. Bu süreç içerisinde de sizlerin emeklerine ve gayretlerine bizzat şahit olduğumu da yürekten ifade etmek istiyorum. Bu süreçte görev alan tüm kadın kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi kadına her zaman en çok ehemmiyeti veren bir partidir. Partinin ötesinde bir davadır. Kadınlarımızın siyasette yollarının açılması onların bu faaliyetler içerisinde bulunması için her zaman fazlasını yapan bir partidir” dedi.

Ordu’muzdan Cumhurbaşkanımıza güçlü bir omuz verebilmek için çabalıyoruz

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, “Kurulduğu günden bu yana kadınları siyasetin öznesi yapan, değer veren, ülkemize çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte aynı çatı altında siyaset yapıyor olmanın gururunu hep yaşadık. Yaşamaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesine Ordu’muzdan güçlü bir şekilde omuz verebilmek için çabalıyoruz. Memleket işi gönül işi diyerek yollara düştük” dedi.

Eski Başkanlara teşekkür plaketi

Konuşmaların ardından AK Parti Ünye İlçe Teşkilatının geçmiş dönemde görev yapmış Kadın Kolları Başkanları için hazırlattığı teşekkür plaketleri protokol üyeleri tarafından eski kadın kolları başkanlarına takdim edildi.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kadın Kolları Kongresinde tek liste ile seçime giren Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu, Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

AK Parti Ünye ilçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu’na mazbatası Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan ve AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal tarafından takdim edildi.

Seçilen Kadın Kolları yönetimi

AK Parti Ünye ilçe Kadın Kollarıyeni Başkanı Ecz. Neşe Akgül Tiyaoğlu’nun yönetimi şu isimlerden oluşuyor, “Zeliha Akman, Aysun Balcı, Selda Dündar, Hatice Balcı, İlknur Okuyucu, FeyzanurBekmez, Zeliha Balcı, Süheyla Kapısız Ürer, Kübra Nur Er, Şule Karaoğlan Demir, Gülsüm Ovalı, Öznur Arslan, Tansu Demirci, Büşra Çakır, Nesrin Korkmaz, Melahat Yılmaz, Duygu Zengin, Aynur Yıldırım, Emel Altun, Arzu Özyurt, Ebru Yürür, Kübra Ustaoğlu, Nihade Koç, Fatma Yüksel, Canan Tatlı, Emine Pehlivan, Gülendam Sertkaya, Hamide Fidan.”

Kongre, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Karagöz, AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, AK Parti Ordu il yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleri, partililer ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. 

Ünye KENT haber

 

 

 

Anahtar Kelimeler : AK, KADINLAR, TİYALOĞLU’NA, EMANET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız