HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2020 Pazar Saat: 11:51

YARALANAN BAYKUŞ YAVRUSUNU DASKUT TEMSİLCİSİ KURTARDI

Ordu’nun Ünye İlçesi Çınarlık  Mahallesinde kendisine gelen ihbar üzerine bir inşaat zeminine yuvasından düşmesi sonucu yaralanan  peçeli baykuş yavrusu DASKUT (Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği ) Temsilcisi tarafından  ku
YARALANAN BAYKUŞ YAVRUSUNU DASKUT TEMSİLCİSİ KURTARDI

Ordu’nun Ünye İlçesi Çınarlık  Mahallesi'nde kendisine gelen ihbar üzerine bir inşaat zeminine yuvasından düşmesi sonucu yaralanan  peçeli baykuş yavrusu DASKUT (Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği ) Temsilcisi tarafından  kurtarıldı.  DASKUT Ünye temsilcisi Ali Çiftçi  durumu daha sonra   Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliğine  bildirdi.

                Doğa Koruma Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım ve DASKUT Ünye Temsilcisi Ali Çiftçi tarafından Ünye’de Özel bir kliniğe getirilen baykuş yavrusuna  Veteriner Hekim  Ali Güngör  tarafından ilk müdahalesi yapıldı.

                Veteriner Hekim Ali Güngör :  baykuş yavrusunun genel durumunun  iyi olduğunu, gözünde yaralanmadan kaynaklı enfeksiyon olduğunu söyledi. Ve gerekli ilk müdahaleyi yaptı.

                DASKUT Ünye temsilcisi Ali Çiftçi ise : Hayvanları koruyalım , doğaya sahip çıkalım , herkesi DASKUT a gönüllü olmaya davet ediyorum dedi.

 

                İlk  müdahalesi yapılan Peçeli Baykuş Yavrusu T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliğince koruma altına alındı.  Yavru baykuş tamamen  iyileşip belli erginliğe  uçma kabiliyetine  eriştikten  sonra tekrar  doğa ile buluşturacak.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız