HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2020 Salı Saat: 10:07

ŞEN, “DÖNÜŞÜM” KİTABINI AYDIN’A SUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Danışmanı Nihat Şen’in, dönüşüm adlı kitabı çıktı. Şen, ilk kitabını OGC Başkanı Recep Aydın’a takdim etti. Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Recep Aydın Ordu’da başlatılan Kent
ŞEN, “DÖNÜŞÜM” KİTABINI AYDIN’A SUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Danışmanı Nihat Şen’in, dönüşüm adlı kitabı çıktı. Şen, ilk kitabını OGC Başkanı Recep Aydın’a takdim etti. Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Recep Aydın Ordu’da başlatılan Kentsel Dönüşüm projeleri çalışma kapsamında Ordu büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm dairesi danışmanı Nihat Şen’i makamında ziyaret etti. İlimizde yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunan Aydın, danışman Şen’den kamuoyunun aydınlanması adına geniş bilgiler aldı. Şen’in ilimiz için hazırlattığı “Dönüşüm” adlı kitabını da herkese tavsiye eden Aydın, bu çalışmalar çerçevesinde Şen’e başarılar diledi.

                Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şen ise yakın bir tarihte Ordu Basınıyla yeniden bir araya gelerek proje çalışmaları hakkında gelinen son noktayı kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi. Şen, çalışmalar kapsamında kentsel dönüşüm için de yer alan hak sahiplerine, kendilerine gösterdikleri anlayıştan dolayı da ayrıca teşekkürlerini iletti.

                Aydın ziyaretleri çerçevesinde Basın İlan Kurumu Engin Kaşdaş’ı da makamın da ziyaret etti. Ziyarette Ordu basınının faaliyetleri ve Basın İlan Kurumunun Ordu-Giresun illerinde ki çalışmalar kapsamında görüşler ortaya konuldu. Aydın, Basın İlan kurumunun yapacağı bütün çalışmalara Ordu Basının destek vereceğinin sözünü verdi.

Anahtar Kelimeler : ŞEN, “DÖNÜŞÜM”, KİTABINI, AYDIN’A, SUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız