HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Kasım 2020 Perşembe Saat: 10:38

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLERE VEFA

Toplumun çeşitli kesimlerine yönelik yaptığı farkındalık etkinlikleri ile gönüllere dokunan Altınordu Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler gününde bugünün mimarları yarınların hazırlayıcısı fedakârca mesleğini icra eden Öğretmenler
ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLERE VEFA

Toplumun çeşitli kesimlerine yönelik yaptığı farkındalık etkinlikleri ile gönüllere dokunan Altınordu Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler gününde bugünün mimarları yarınların hazırlayıcısı fedakârca mesleğini icra eden Öğretmenlere sürpriz yaptı.
Şehir genelinde kesintisiz devam eden klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında bir o kadar da sosyal belediyecilik uygulamaları ile dikkatleri çeken Altınordu Belediyesi bu defa öğretmenlerin gönüllerine dokundu.
Toplumun hiçbir kesimini unutmayan ve önce insan anlayışı ile şehirde sosyal belediyeciliğe yeni bir boyut kazandıran Altınordu Belediyesi kutlanmakta olan her özel gün için düzenlediği anlamlı etkinliklerle toplumsal duyarlılık ve farkındalığa da katkı sağlıyor.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Altınordu Belediyesi ekipleri ardından alanlarında çeşitli başarılara imza atmış öğretmenleri konutlarında ziyaret ederek göreve geldiği günden bu yana eğitim öğretime, öğretmen ve öğrencilere her alanda eksiksiz destek veren Başkan Aşkın Tören’in selamları, kutlama mesajı ile çiçek ve hediyelerini takdim ettiler.
ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLER ADINA ÖZEL FİDAN BAĞIŞI
Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler gününü çeşitli etkinliklerle kutlayan Altınordu Belediyesi ülke genelinde yürütülen "geleceğe nefes" fidan dikim etkinliği çerçevesinde öğretmenlere şükran ifadesi olarak Altınordu Belediyesi web sayfasında yayınlanan linke adını yazdıran her öğretmenin adına özel fidan bağışında bulunuyor.
BAŞKAN AŞKIN TÖREN “ÖĞRETMENLERİMİZ İSTİKBALİMİZİ ŞEKİLLENDİRMEKTEDİRLER”
Öğretmenlerin bu özel günlerinde onları unutmayan Başkanımız Aşkın Tören, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir de mesaj yayımladı.
Mesajında “Öğretmenlerimiz, gerçekleştirdikleri eğitim öğretim faaliyetiyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedirler” diyen Başkan Aşkın Tören, şu ifadelere yer verdi:
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmamızda en büyük güvencemiz olan, gençlerimizin geleceğe hazırlanmalarında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimize en kalbi saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden; sevgi ve fedakârlık timsali olan öğretmenlerimiz, gerçekleştirdikleri eğitim öğretim faaliyetiyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedirler.
Başta görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.
Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum.
Yurdumuzun her köşesinde fedakârca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.
Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, İlimizde ve Ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 
#24KasımÖğretmenlerGünü'nü tebrik ediyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız