HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2020 Pazar Saat: 12:25

ÜNYE KIZILAY KADIN KOLLARI KURULDU

Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları Zeynep Yıldırım Gürel başkanlığında kuruldu. Ünye Şubesinde ilk kez kurulan kadın kollarının ardından Gençlik Kollarının da kurulacağı ifade edildi. Ünye Kızılay Kadın Kolları kuruld
ÜNYE KIZILAY KADIN KOLLARI KURULDU

Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları Zeynep Yıldırım Gürel başkanlığında kuruldu. Ünye Şubesinde ilk kez kurulan kadın kollarının ardından Gençlik Kollarının da kurulacağı ifade edildi.

Ünye Kızılay Kadın Kolları kuruldu

Türk Kızılayı Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu yaptığı açıklamada, “Türk Kızılayı Ünye Şubemizin kadın kollarını bugüne kadar oluşturamamıştık. Bugünden itibaren Kadın Kollarımızı oluşturarak Genel Merkezimize bildirdik. Zeynep Yıldırım Gürel başkanlığında Kadın Kollarımızın kurulmasıyla Ünye Şubemiz daha şevkle çalışmalarını sürdürecek. Bilindiği üzere bayanların Kızılay çalışmalarında katkısı çok fazla oluyor. Özellikle mahalle ziyaretleri ve tespitlerde çok faydalı işler yapıyorlar. Bu vesile kedilerini tebrik ediyor, hayırlı çalışmalar diliyorum..”dedi.

Gençlik Kolları da kuracağız

Kadın kolların ardından gençlik kollarını da kuracaklarını ifade eden Küçükoğlu, “Bundan sonraki aşamada da gençlik kollarımızı kuracağız.Gençlik kolları ve kadın kolları ile birlikte Kızılay bundan sonra sahada daha fazla olacak. Bilindiği üzere pandemi sürecinde çok fazla çalışma yapamıyoruz. Ama yine de elimizden gelen tüm gayreti göstererek Ünye’nin hizmetindeyiz.” diye konuştu.

Kan bağışında lütfen bizlere yardımcı olun

Özellikle pandemi sürecinde kan bağışlarında ciddi düşüş olduğunu buna bağlı olarak kan stoklarında da ciddi azalmalar olduğunu vurgulayan Küçükoğlu açıklamasında şunları kaydetti, “Kan bağışında lütfen bizlere yardımcı olun. Özellikle pandemi sürecinde kan stoklarında önemli bir azalma görüyoruz. Bağışçılarımız endişe etmesinler Kan bağış araçlarımız gayet steril ve pandemi sürecine uygun bir şekilde gerçekleşiyor. Bu konuda içleri rahat olsun ve unutmasınlar ki kan bir gün herkese lazım olacak.”

Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yıldırım Gürel açıklamasında, “Öncelikle Türk Kızılay hilalinin altında bulunmaktan ben ve ekibim gurur duymaktayız. Gücümüz ölçüsünde inanıyoruz ki Kadın kolları ve Türk Kızılayı olarak Ünye Şubesi yönetimiyle çok güzel işler başaracağız. Bu anlamda Türk Kızılayı’na bağış ve destekte bulunan bütün yardımsever ve duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizler bu yolda sadece birer aracıyız. Rabbim bizlere güç kuvvet verdikçe ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımızın maddi ve manevi yanındayız.”dedi.

Zeynep Yıldırım Gürel başkanlığında kurulan Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluşuyor,  Özlem Yılmaz, Filiz Hatipoğlu, Emine Fatma Bulat, Suna Yerlikaya, Zeynep Çakır, Asiye Cerrah.

 

 

Ünye KENT Haber/Bülten

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, KIZILAY, KADIN, KOLLARI, KURULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız