HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2020 Pazartesi Saat: 10:09

AYBASTI’YA KONFORLU YOLLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi sathi asfalt, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara Aybastı ilçesinde devam eden ekipler 3 mahalleyi yakından ilgilendiren bağlantı yolunda beton yol çalışmasına devam ediyor. O
AYBASTI’YA KONFORLU YOLLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi sathi asfalt, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara Aybastı ilçesinde devam eden ekipler 3 mahalleyi yakından ilgilendiren bağlantı yolunda beton yol çalışmasına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde altyapı ve asfalt çalışmalarının yanı sıra, iklim şartlarının sert olduğu mahalle yollarını da beton yolla buluşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilçe mahalle ve grup yolları, program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor.

19 İLÇEDE YOĞUN MESAİ YÜRÜTÜLÜYOR

Ordu’nun dört bir yanında ulaşımda konforu sağlamak için çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesinde 3 mahallenin yıllardır beklediği beton yol çalışmasının startını verdi.

Cımbıl, Pelitözü ve Karşıyaka mahallelerinde çalışma yürüten ekipler toplamda 3.8 km’lik yol ağında çalışma gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta başlatılan beton yol çalışmasında 1 km’lik kısmı beton yol ile buluşturan ekipler geriye kalan bölümler içinde hummalı bir çalışma yürütüyor3 mahalleyi yakından ilgilendiren bağlantı yolunda çalışmalar tamamlandığında mahalle sakinleri konforlu ve modern bir yola kavuşmuş olacak.

 

Anahtar Kelimeler : AYBASTI’YA, KONFORLU, YOLLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız