HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2020 Pazartesi Saat: 13:29

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HEP AYRI TELDEN ÇALIYOR Adaletin tatile çıktığı ülkemiz işte! Siyasetçisi, askeri, polisi ve sivili hep ayrı telden çalıyor. Afyon yutmuş gibi yaşayanlar da olup biteni uzaktan seyrediyor.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Millet
GAZİ VURUŞU

"CAN SİPER"

HEP AYRI TELDEN ÇALIYOR

Adaletin tatile çıktığı ülkemiz işte! Siyasetçisi, askeri, polisi ve sivili hep ayrı telden çalıyor. Afyon yutmuş gibi yaşayanlar da olup biteni uzaktan seyrediyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Milletimizin ve ülkemizin yarınları olan güçlü ve müreffeh Türkiye’nin mimarları olacak evlatlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz önemin yanında onların sağlığı için pandemi koşulları sebebiyle eğitimlerini görecekleri eğitim kurumlarının hijyenine de ayrı bir önem veriyoruz. Şehrimizde başlattığımız hijyen seferberliği kapsamında ekiplerimizin elinin değmediği hiçbir alan ve mekân kalmamıştır. Bunun yanında şu anda faaliyetlerine devam eden kreşlere evlatlarını emanet eden hemşehrilerimizin endişelerini hijyen bakımından bir nebze olsun gidermek amacıyla şehirde bulunan tüm kreşlerde yeniden dezenfekte çalışması başlattık. İnsana hizmet ve hürmet eden belediyecilik anlayışımız doğrultusunda her canı kendimize emanet kabul ediyoruz. Artan bir ivme ile kesintisiz devam eden klasik belediyecilik hizmetlerimizin yanında toplumsal ve sosyal hadiselere gösterdiğimiz duyarlılık ile sosyal belediyecilik sorumluluğu çerçevesinde toplumu ilgilendiren hiçbir hadiseye de duyarsız kalmamız düşünülemez. İnsanı merkeze alan anlayışımız ile hem şehre hem de gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.” (Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Sorun üretmeye bayılanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Karayalar halı, sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

İşletmeciliğini hoş sohbet kardeşler Mustafa-Ömer ve Yılmaz Saylan’ın yaptığı Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Duşakibin. Küvet ve banyo aksesuarlardı satış adresi Saylan Yapı Malzemeleri  Yeni Mahalle 302.sokak NO:2-E adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda usta söyletmez yapar gerçeğinin de adresi olan Saylan Yapı Malzemelerine 233 04 87 ve 0536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Saylan Yapı Malzemelerine her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

İşletmeciliğini  30 yıllık  tecrübe (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı, Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla hizmet veren Yeni Doğuş Akvaryuma  0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet isim  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Saygı ve defteri kapandı gitti. İnsan bile insana yabancı. Şahsi çıkar ve para hep önde koşuyor. Sahi, ne oldu bu ülke insanına?

 

 

O GÜN BUGÜN

Hep sözde en önde yürüyoruz. Eloğlu öksürüyor biz hasta oluyoruz. Biz ayağa kalkacağız diye bekliyoruz, başkaları koşuyor.

 

 

HARBİDEN

Eğer bitmiş bir şey sana acı veriyorsa duyduğun acı o şeyin kendisinden değil verdiğin değerin ona değmemesindendir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Kurallara uyulmaması sonucunda ülke genelinde covid-19 vaka sayılarında ciddi artışlar yaşanırken, bu iller arasında Ordu'nun da yerini aldığını,  Ordu’nun, vaka artışının en çok yaşandığı 15 ilden biri olduğunu,

*******************************

x-Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği uygulaması her yıl olduğu gibi bu yılda 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren başlayacağını,  kurala uymayan sürücülere 885 TL ceza kesileceğini,

*******************************

x-Yaklaşık 500 yıllık bir geçmişe sahip olan İkizce Laleli Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarında sona çok az kaldığını, projede; yürüyüş yolları, tuvalet, seyir noktaları ve sert zemin düzenleme çalışmalarını tamamladığını,  ahşap korkuluk, çevre aydınlatma ve elektrik imalatlarının ise devam ettiğini,  ekipler şadırvan imalatı çalışmalarını yürütürken kısa süre içerisinde de tuvaletin dış cephe kaplaması ile otopark zemin uygulamasını yapacaklarını,

******************************

x-Amerikan Tabipler Birliği'nden uzmanlar, Moderna ve Pfizer'in geliştirdiği koronavirüs aşılarının yan etkilerini açıkladığını, yan etkiler arasında ilk dozda aşının yapıldığı bölgede acı olduğu ifade edilirken; ikinci dozda bazı gönüllülerde, eklem, kas ve baş ağrıları saptandığını,

******************************

x-Türkiye’de koronavirüs salgını nedeniyle, en çok gerçekleşen ölümün 182 kişiyle 28 Kasım 2020 Cumartesi  günü gerçekleştiğini,

******************************

X-2021'de resmi tatil günlerinin; 1 Ocak 2021 Cuma – Yılbaşı (1 gün), 23 Nisan 2021 Cuma - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı (1 gün), 1 Mayıs 2021 Cumartesi - Emek ve Dayanışma Günü (1 gün), 12-15 Mayıs 2021 Çarşamba-Cumartesi - Ramazan Bayramı (3,5 gün), 19 Mayıs 2021 Çarşamba - Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı (1 gün), 15 Temmuz 2021 Perşembe - Demokrasi ve Milli Birlik Günü (1 gün), 19-23 Temmuz 2021 Pazartesi-Cuma - Kurban Bayramı (4,5 gün), 30 Ağustos 2021 Pazartesi- Zafer Bayramı (1 gün) ve 28-29 Ekim 2021 Perşembe-Cuma - Cumhuriyet Bayramı (1,5 gün) olduklarını,

******************************

x-Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun “Ordu Şehir Hastanesi’ni yakından takip ediyoruz. İlimize yapılacak olan 900 yüz yataklı Hastanemizin 10 gün içerisinde yapım ihalesi gerçekleştirilecektir. Ordulu hemşehrilerimize hayırlı olsun” diyerek müjde verdiğini,

*******************************

x-İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine "Konaklama Tesislerindeki Restoranlar" konulu genelge gönderdiğini,  genelgeye göre, otel ve konaklama tesislerindeki lokanta veya restoranlar sadece konaklama yapan müşterilerine yemek hizmeti verebileceklerini, bu işletmelerde 22.00'den sonra müzik yayını olmayacak ve dışarı paket servisi de yapılamayacaklarını, 

******************************

x-Yıl başından itibaren trafik cezaları da yüzde 9.11 oranında artacağını, yeni yılda emniyet kemeri kullanmayanlar, yasak yere park edenler, araçtan çöp atanlar 144 lira para cezasına çarptırılacaklarını, kırmızı ışıkta geçenler, seyahat halinde cep telefonuyla konuşanlar, tehlikeli bir şekilde şerit değiştirenler, ehliyeti yanında bulundurmayanlar 314 lira trafik cezası ödeyeceklerini,  radara hız sınırının yüzde 10-30'unu aşarak yakalanmanın cezası 288 liradan 314 liraya, hız sınırını yüzde 50'den fazla aşmanın cezası da bin 340 liraya çıktığını, Alkollü araç kullanmanın cezası da bin 340 lira ila 2 bin 698 lira düzeyine yükseldiğini,  makas atma diye ifade edilen tehlikeli araç kullanmanın cezasının da bin 340 lira olduğunu,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız