HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Aralık 2020 Salı Saat: 08:52

OBB’DEN AYDINLATMA VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir noktasında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Büyükşehir Belediyesi kenti daha modern hale getirmek amacıyla 19 ilçede başlattığı alt yapı ve üst yapı çalış
OBB’DEN AYDINLATMA VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir noktasında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Büyükşehir Belediyesi kenti daha modern hale getirmek amacıyla 19 ilçede başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarına Altınordu ilçesinde devam ediyor. Daha önce alt yapı, kaldırım ve aydınlatması tamamlanan Kazım Karabekir Caddesi’nin devamı olarak, Süleyman Felek Caddesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, 1 km’lik bölümde kaldırım ve aydınlatma projesi yürütüyor.

KENTİMİZE ESTETİK GÖRÜNÜM KAZANDIRIYORUZ

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kent estetiğini ön planda tutan insan odaklı projelerimize devam ediyoruz. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığımız tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında daha önce alt yapı ve üst yapısı tamamlanan Kazım Karabekir Caddemizden sonra şimdi ekiplerimiz araç trafiğinin olduğu Süleyman Felek Caddesi’nde aydınlatma ve kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor. 10 gün içerisinde bitirmeyi hedeflediğimiz bu çalışma ile birlikte şehrimize bir güzellik daha katmış olacağız” dedi.

Öte yandan Ordu'da şehircilik anlamında önemli adımlar attıklarını belirten Alp, "Şu anda Ordu ili genelinde 215 farklı noktada faaliyet sürdürüyoruz. Ordu'yu adeta bir şantiye haline getirdik, bu anlamda ekiplerimizi gönülden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : OBB’DEN, AYDINLATMA, VE, KALDIRIM, ÇALIŞMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız