HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2021 Pazartesi Saat: 10:05

“YOK ÖYLE BİR ŞEY…!”

  Ordu’ya Eskipazar Mevkii çevre yolunun hemen kenarında yeni, çağdaş teknolojiyle, ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir otogar kazandırdıklarını ve Ordu’nun çok önemli bir sorununa çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Güler,”
“YOK ÖYLE BİR ŞEY…!”

 

Ordu’ya Eskipazar Mevkii çevre yolunun hemen kenarında yeni, çağdaş teknolojiyle, ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir otogar kazandırdıklarını ve Ordu’nun çok önemli bir sorununa çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Güler,” Ancak son günlerde boşaltılan eski otogar alanıyla ilgili bir takım haberler yayılıyor. 2 emsal, 20 kat gibi olmayacak, bu kente yakışmayacak söylentiler maalesef. Yok, öyle bir şey. Söz konusu alana zikredildiği gibi bir yapılaşma düşünmüyoruz. Kesinlikle böyle bir şey yok. İddialar asılsız, söylentiden ibarettir” dedi. 

“HAYIRLI OLSUN”

Güler, ”Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminalini hizmete açtık. Trafik yoğunluğunu rahatlattık. Hızla artan yolcu trafiğini de önemli ölçüde karşılayacak nitelikte. Otobüs Terminali, tavanına yerleştirilen standardı yüksek güneş panelleri ile saatlik 320 KWP elektrik üreterek, kendi kendine yeten bir bina özelliğini taşıyor. Ordu’muzun çok önemli bir sorununa çözüm ürettik, üretmeye devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.  

“GÜZEL ADIMLAR ATACAĞIZ” 

Geçtiğimiz günlerde Ordu’yu ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’unda açıkladığı gibi, Ordu'muzu çok önemsiyoruz diyen Başkan Güler,  “19 ilçe belediye başkanımızla, valimiz ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Ordu'nun geleceği adına, güçlü Ordu adına birçok önemli kararlar aldık. Ordu'muzu çok daha güçlü, çok daha yaşanabilir, altyapısıyla üst yapısıyla vatandaşa vermiş olduğu değer itibarıyla çok daha yukarılara çekecek adımları hep birlikte atacağız.  Sayın bakanımızın da ifade etti gibi eski otogar ve eski sanayi alanımızın bulunduğu bu alanda eski sanayi sitelerinin yapı olarak riskli yapıların içinde bulunduğu toplamda 56 bin metrekarelik alanda bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz. Bu projeyi de yine Bakanlığımız hem Toplu Konut İdaresi Bakanlığımız hem Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüz hem de Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yürüteceğiz. Merak etmeyin, Ordu’ya ve Ordululara yakışan bir projeler olacak” şeklinde konuştu. HABER/ UFUK ERSOY

 

Anahtar Kelimeler : “YOK, ÖYLE, BİR, ŞEY…!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız