HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ocak 2021 Perşembe Saat: 09:40

PAZAR ESNAFININ İÇİ ISINDI

Altınordu Belediyesi üretici ile tüketiciyi buluşturan Şirin Pazar’da sağlıklı ve konforlu bir alışveriş yapılması adına tüm önlemleri aldı. Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bugünlerde belediye hem sıcak çorba ikr
PAZAR ESNAFININ İÇİ ISINDI

Altınordu Belediyesi üretici ile tüketiciyi buluşturan Şirin Pazar’da sağlıklı ve konforlu bir alışveriş yapılması adına tüm önlemleri aldı. Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bugünlerde belediye hem sıcak çorba ikramı hem de palmiye sobaları ile bölgenin en büyük pazarında yürekleri ısıttı.

Altınordu Belediyesi sabahın erken saatlerinde “Şirin Pazar’da” sobaları kurdu. Çorbaları hazır etti. Şirin Pazar’da sabah saatlerinde sergilerini açan esnaflar çorba sürpriziyle karşılaştı. Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarını arttırarak sürdüren Altınordu Belediyesi havanın soğuk olmasına rağmen rızkını kazanmak isteyen pazarcı esnafı ve alışverişe gelen insanları unutmadı. Pazara gelenler çorba ikramıyla ısındı. Tezgâh açan vatandaşlar ise belediye tarafından pazara yerleştirilen palmiye sobalarla mutlu oldu.

PAZAR ESNAFININ İÇİ ISINDI

Sabahın erken saatlerinde pazara gelen pazarcı esnafları, Altınordu Belediyesi’nin çorba ikramıyla kahvaltı etme imkânı bulduklarını belirterek bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla ekipler esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşlara çorba ikram ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Sıcak çorba dağıtımından memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar da alışveriş yaparken içtikleri çorbayla ısındı.

 

Anahtar Kelimeler : PAZAR, ESNAFININ, İÇİ, ISINDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız