HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Şubat 2021 Pazartesi Saat: 09:53

“BU DURUMUN İZAHINI KİM YAPACAK”

  CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Ordu’da yapılan AK Parti kongresinin, Ordu’nun normale dönme sürecine zarar vereceğini söyledi.  Esnafın ve işletmecinin en az iki ay daha dükkanını açamayacağını savunan Şahin, bir gün
“BU DURUMUN İZAHINI KİM YAPACAK”

 

CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Ordu’da yapılan AK Parti kongresinin, Ordu’nun normale dönme sürecine zarar vereceğini söyledi.

 Esnafın ve işletmecinin en az iki ay daha dükkanını açamayacağını savunan Şahin, bir günlük kongrenin iki aya mal olacağını ifade etti.

Şahin, Türkiye’nin vaka haritasında Ordu’nun yüksek oranda çıkmasına tepki gösterdi. AK Parti Kongrelerine de sitem etti. Başkan Şahin, kongrelerin etkisinin 1 hafta içerisinde ortaya çıkmaya başlayacağını belirtti.

“BU DURUMUN İZAHINI KİM YAPACAK”

 Kongrenin Ordu’nun rahatlama dönemine engel olacağını ifade ederek, esnafın iki ay daha dükkanlarını açamayacağını belirten Başkan Şahin, “Şehrimiz yayınlanan vaka haritasında en üst sıralarda. Trabzon ve Rize’nin ardından geliyoruz. Peki bu durum şehrimizin kamuoyunda yeterince yer aldı mı? Yetkililer bu şartlar altında binlerce kişinin katıldığı, maskelerin burnun altında tutulduğu kongrelere nasıl izin verdi? Bugünlerde, mart ayına yaklaşırken kuralların esnetileceği dile getiriliyor ve bu esnemeler şehrin vaka sayılarına göre yapılacak. O gün geldiğinde maalesef Ordu, şartların esnetildiği illerden olmayacak. Özellikle binlerce kişinin katıldığı bu kongrenin etkisini bir hafta içerisinde hissetmeye başlayacağımız için esnafımız, işletmecimiz en az iki ay daha dükkanını açamayacak. Bir günlük kongre bize iki aya mal olacak. Bu durumun izahını geçim sıkıntısı yaşayan, her gün dükkanını açmak için açıklamalar yapan esnafımıza kim yapacak?”  dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “BU, DURUMUN, İZAHINI, KİM, YAPACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız