HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Şubat 2021 Çarşamba Saat: 10:03

BASIN MENSUPLARINA KURS

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’da görev yapan basın mensuplarına yönelik ‘Diksiyon ve Hitabet Kursu’ açıldı. Basın mensuplarının ilgi gösterdiği kurs pandemi koşullarında gerçekleştirildi.
BASIN MENSUPLARINA KURS

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’da görev yapan basın mensuplarına yönelik ‘Diksiyon ve Hitabet Kursu’ açıldı. Basın mensuplarının ilgi gösterdiği kurs pandemi koşullarında gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) toplumun her kesimine yönelik açtığı kurslarla takdir topluyor. Büyükşehir sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine, ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetler yürüten ORMEK, şehirde görev yapan ve kamuoyunun bilgilenmesini sağlayan basın mensuplarını da unutmadı.

Basın mensuplarının taleplerini değerlendiren ORMEK, teorik ve pratik olmak üzere iki bölümden oluşan 40 saatlik ‘Diksiyon ve Hitabet Kursu’ açtı.

ORMEK’te gerçekleştirilen kursa Ordu’da görev yapan basın mensuplarının ilgisi yoğun oldu. Pandemi koşulları çerçevesinde düzenlenen kursun ilk gününde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nedim Gümüşkaya tarafından ‘Diksiyon ve Hitabet’ konularında kursiyerlere temel bilgiler verildi. 

BASIN MENSUPLARINDAN ‘KURS’ İÇİN TEŞEKKÜR

‘Diksiyon ve Hitabet Kursu’na katılım gösteren basın mensupları değişim ve gelişime açık olan basın sektöründe diksiyon ve hitabetin önemine vurgu yaparak kursun kendileri için çok yararlı olacağını belirtti.

Diksiyon ve Hitabet Kursu’nun eğitmenliğini yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nedim Gümüşkaya, kursla karşılık tecrübe paylaşımında bulunacaklarını belirtti. Basın mensupları için önemli bir kurs süreci geçeceğini aktaran Gümüşkaya, “Basın mensupları için Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından açılan kursumuz başladı. Basın sektöründe diksiyon ve hitabetin önemi çok fazla. Bizde bu 40 saatlik süreci en iyi şekilde değerlendirerek karşılıklı tecrübelerimizi paylaşacağız” şeklinde konuştu.

ORMEK tarafından düzenlenen kursta ayrıca basın mensuplarına Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hijyen paketi dağıtıldı. 

 

 

Anahtar Kelimeler : BASIN, MENSUPLARINA, KURS

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız