HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2021 Perşembe Saat: 10:07

DEVA’DA, SAVAŞKAN DÖNEMİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleşen DEVA Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına Yavuz Savaşkan getirildi.
DEVA’DA, SAVAŞKAN DÖNEMİ

Yoğun katılımın sağlandığı kongrede partililerine teşekkür konuşması yapan DEVA Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yavuz Savaşkan; “Zor günlerden geçtiğimiz bir dönemde sorumluluk duygularıyla hareket edip güzel şehrimize ve memleketimize Deva parolasıyla 10 12 2020 tarihinde görevlendirme yazımızda yola çıktık.

Günlerce süren hazırlık çalışmalarımızın sonucunda ilçe teşkilatlarımızı evrensel ve ahlaki normlar sahip işini iyi yapan eğil insanlardan oluşturduk” dedi.

Çok farklı kesimlerden gelen çok sesli geniş temsiliyeti olan ve ortak aklı da buluşan bir ekip oluşturduklarını sözlerine ekleyen Savaşkan; “Şimdi de sizinle birlikte bu kutlu davamız için burada kongremizi gerçekleştiriyoruz. Değerli Deva ailemiz ve dostlarımız bu zor dönemde Sayın Ali Babacan’ın önderliğinde başlatılan Deva siyaseti hareketi bizlere umut oldu. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir ülkede sorunlar karşısında bir şey yapılmaz susulur sadece izlenirse olacaklardan herkes sorumludur biz de kötü gidişatı karşı susmadık ve sulama karar verdik Deva partimizin yönetiminde yer aldık.

Kadrolarımız siz değerli arkadaşlarımızın katılımı ile her geçen gün büyüdüğü ve daha da büyüyecektir değerli dev ailemiz ve dostlarımız unutmayalım ki bütün olumsuzluklara rağmen ülkemizde çözümü olmayan sorun yoktur.

Sorun varsa çözüm de mutlaka vardır. Dert varsa devası da vardır. Deva siyasi hareketimizin temel özelliklerinden biri sadece değişik toplum kesimlerinden yükselen itirazları seslendirmekte beklentilere karşılık verecek ikna edici çözümleri ortaya koymaktır. Her türlü engele rağmen inanç azim ve kararlılıkla yürüttüğümüz çalışmalardan dolayı hepinize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Savaşkan, daha sonra şunları söyledi; “Pandemi döneminde kısıtlı imkânlarla zamanla yarışarak yürüttüğümüz bu kongre sürecince sürecinden sonra inşallah alanlara ineceğiz. Yapacağımız toplantılar ve halkımızın yanında olacağız. Gönül soframızı oturup dertlerle dert deneyeceğiz. Halkımızın her bir ferdine Deva partimizi ve Türkiye hayalimizi anlatacağız çalışacağız ve başaracağız.

Değerli Deva ailesi dostlarımız kongremizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı candan tebrik ediyorum. Görev alacak arkadaşlarımı şimdiden kutluyor başarılar diliyorum. Kongremize katılan tüm arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimi selamlarımı iletiyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : DEVA’DA, SAVAŞKAN, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız