HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Nisan 2021 Pazartesi Saat: 09:39

“HUZUR VE GÜVENİN ADI TÜRK POLİSİ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Ülkemiz başta olmak üzere, kentimizin huzur ve güveni için gece-gündüz
“HUZUR VE GÜVENİN ADI TÜRK POLİSİ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Ülkemiz başta olmak üzere, kentimizin huzur ve güveni için gece-gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Türk polisinin milletin gönlünde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1845 yılında yayımlanan ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurulan Emniyet Teşkilatımızın, dürüstlüğü ve adaleti amaç edinerek bir asrı aşkın süregelen hizmetleri takdire şayandır. 

Kurulduğu günden bu yana hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ilke edinen Polis Teşkilatımız, ülkemizin her köşesinde mesai gözetmeksizin fedakârca görev yaparak, milletimizin huzur ve güven kaynağı olmuştur.

176 yıllık mazisiyle Polis Teşkilatımız, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler ile halkımızın gönlünde haklı bir yere sahiptir.

Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece-gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır.

Fedakârca hizmet veren Polis Teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, 176 yıllık tarihinde büyük başarılar elde etmiştir.

Polis Teşkilatımız kuruluşundan bu yana gün geçtikçe güçlenmiş, çağa uygun araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik altyapısıyla modern bir polis teşkilatı konumuna gelmiştir.

Sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak; bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük emeğinin olduğunu asla unutmamalıyız.

Öte yandan içinde bulunduğumuz zorlu Koronavirüs salgını sürecinde Polis Teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz büyük bir sorumluluk örneği göstererek salgınla mücadelede önemli bir rol üstlenmektedir.

Bize düşen görev ise alınan tedbirlere en üst seviyede uyarak sevdiklerimizi, sağlık çalışanlarımızı, polisimizi ve askerimizi korumak ve bu salgını en kısa sürede atlatmaktır.

Bu vesileyle görevleri başında şehit düşmüş olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Özveri ile görevlerine devam eden tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

 

 

Anahtar Kelimeler : “HUZUR, VE, GÜVENİN, ADI, TÜRK, POLİSİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız