HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Nisan 2021 Salı Saat: 10:40

SOFRALAR BOŞ KALMAYACAK!

Ordu Büyükşehir Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tüm hazırlıklarını tamamladı. Başta ihtiyaç sahiplerinin sofralarının boş kalmaması için kolları sıvayan Büyükşeh
SOFRALAR BOŞ KALMAYACAK!

Ordu Büyükşehir Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tüm hazırlıklarını tamamladı. Başta ihtiyaç sahiplerinin sofralarının boş kalmaması için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi kamuda çalışan görevlilerinde iftar yemeklerini karşılayacak. Şehrin giriş ve çıkışlarına da iftar stantları kuracak olan Büyükşehir Belediyesi bunun yanı sıra her gün bir ilçede iftar standı kuracak.

Ordu’da sosyal yardımlarını vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’da da çalışmalarını sürdürecek. Pandemi dolayısıyla buruk geçirilecek olan Ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sofralarını boş bırakmayıp Ramazan ayının anlam ve önemini hissettirerek gönülleri kazanacak.

İhtiyaç sahiplerinden, görevleri başında çalışan kamu personeline ve iftar saatinde yolda olan vatandaşlara kadar düşünen Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca paylaşma ve yardımlaşmada örnek büyükşehir belediyesi olacak.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARI BOŞ KALMAYACAK

19 ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşa her gün düzenli olarak sıcak yemek hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince de iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak. Böylelikle ihtiyaç sahibi vatandaşların sofraları Ramazan ayında da boş kalmayacak.

GÖREVLERİ BAŞINDA BULUNANLAR ORUÇLARINI BÜYÜKŞEHİRİN SICAK YEMEKLERİ İLE AÇACAK

Ramazan ayı boyunca iftar saatinde görevleri başında bulunan kamu personellinin iftar yemeği Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek. Kamu personelleri oruçlarını Büyükşehir Belediyesinin sıcak yemekleri ile açacak.

ORDU’NUN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARLARINA İFTAR STANDI KURULACAK

Her gün Ordu’nun giriş ve çıkışlarında iftar standı kuracak olan Büyükşehir Belediyesi, evlerine gitmek üzere olan ancak yetişemeyecek durumda bulunan vatandaşlara iftar yemeği ikramı yapacak. Sıcak yemeklerini alan vatandaşlar acele etmeden iftarlarını bulundukları yerde açabilecek.

HER GÜN BİR İLÇEDE İFTAR STANDI KURULACAK

Ramazan ayı süresince Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin her gün birinde iftar standı kurarak vatandaşlara iftar yemeği hizmeti verecek.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA İFTAR STANDI KURULACAK

Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca Altınordu ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda iftar standı kurarak vatandaşlara iftar yemeği verecek.

Anahtar Kelimeler : SOFRALAR, BOŞ, KALMAYACAK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız