HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mayıs 2021 Çarşamba Saat: 10:44

GÜLYALI’DA YOL ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Son dönemde ulaşım altyapısı konusunda önemli çalışmalara imza atılan Gülyalı ilçesinde yol seferberliği sürüyor. Kısıtlamayı fırsata çeviren ekiplerimiz zorlu coğrafyada bağlantı yollarında yol genişletme ve düzenleme çalışm
GÜLYALI’DA YOL ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Son dönemde ulaşım altyapısı konusunda önemli çalışmalara imza atılan Gülyalı ilçesinde yol seferberliği sürüyor. Kısıtlamayı fırsata çeviren ekiplerimiz zorlu coğrafyada bağlantı yollarında yol genişletme ve düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

YAYLACIK’TA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI

Karadeniz gibi engebeli bir coğrafyada ulaşım çalışması yapmanın zorluğuna değinen Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak için var gücümüzle saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Turnasuyu Mahallemizin Yaylacık semtinde günlerdir süren bir çalışmanın içerisindeyiz. Açıldıktan sonra uzun yıllar düzenleme çalışması yapılmayan bu güzergâhta iş makinelerinin yardımıyla kayaları parçalayarak yollarımızı genişletiyoruz. Buradan çıkan malzemeleri de yeni açtığımız imar yollarında zemin iyileştirmeleri için kullanıyoruz. Çalışmalarımızda verimliliği artırıyor, israfın önüne geçiyoruz” dedi.

BAĞLANTI YOLLARI ELDEN GEÇİYOR

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü diğer bir güzergâhı da Sayaca-Alibey bağlantı yolu oluşturuyor.

 Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Tepe, “Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla bağlantı yollarımızı elden geçirmeye başladık. Geçtiğimiz hafta Sayaca Mahallemizde başlattığımız çalışmaları bu hafta Alibey Mahallemizde sürdürüyoruz. Yollarımızın altyapısının bozulmaması için gerekli adımları atıyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI’DA, YOL, ÇALIŞMALARI, HIZ, KAZANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız