HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Haziran 2021 Cuma Saat: 09:06

VEKÂLET YOLUYLA KURBAN KESİM BEDELLERİNİ AÇIKLADI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2021 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içi 1125 TL, yurt dışı 925 TL olarak belirlediklerini açıkladı  Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet V
VEKÂLET YOLUYLA KURBAN KESİM BEDELLERİNİ AÇIKLADI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2021 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içi 1125 TL, yurt dışı 925 TL olarak belirlediklerini açıkladı 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı”, Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Başkan Erbaş, Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu’nun, Diyanet İşleri Başkanlığının TDV ile beraber yaptığı en önemli hizmetlerinden birisi olduğunu ve bu hizmeti yaklaşık 30 yıldır aralıksız bir şekilde gerçekleştirdiğini vurguladı. 

“Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” 

TDV’nin, kurban vekâletlerini, İslam dininin esaslarına uygun olarak büyük bir hassasiyetle yerine getirdiğini kaydeden Başkan Erbaş, konuşmasına şöyle devam etti: 

“Son derece şeffaf bir şekilde sürdürülen organizasyonda kurban kesimleri, vekâlet sahiplerinin isimleri tek tek okunarak bizzat Diyanet İşleri Başkanlığımızda görev yapan hocalarımız ve vakfımızın gönüllüleri nezaretinde yapılmaktadır.  

Geçtiğimiz yıl Türkiye Diyanet Vakfına emanet edilen 557 bin 311 hisse kurban; yurt içinde il ve ilçeler olmak üzere 430 kesim noktasında; yurt dışında ise 74 ülkenin 308 bölgesinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız