HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Temmuz 2021 Perşembe Saat: 09:44

ÜNYE KADINLAR PLAJI, AÇILIYOR

Ünye Belediyesi’nin, Büyükşehir Belediyesinden devraldığı Gölevi Mahallesi sınırları içerisindeki Kadınlar Plajı, bugün saat 11.00’de törenle hizmete giriyor.          Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Belediyesi
ÜNYE KADINLAR PLAJI, AÇILIYOR

Ünye Belediyesi’nin, Büyükşehir Belediyesinden devraldığı Gölevi Mahallesi sınırları içerisindeki Kadınlar Plajı, bugün saat 11.00’de törenle hizmete giriyor.

         Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Belediyesi’ne devredilen Gölevi Mahallesi sınırları çerisindeki kadınlar plajı saat 11.00’da açılacak. Plaj sabah 10.30 ile akşam 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

ÇALIŞANLARI DA KADIN

Plajda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet, soyunma kabinleri ve kantin gibi hizmetler verilirken, kadın güvenlikçi ve kadın cankurtaran görev alacak. Kadınlar plajı, Ünye Belediyesi tarafından yapılan yeni düzenlemelerle kentin yeni sosyal yaşam merkezi haline getirildi. Kadınlar plajına, Devlet Sahil Yolu kenarında olması ve dolmuş güzergahının da geçmesi dolayısıyla ulaşım da çok kolay.

PANDEMİ KURALLARI UYGULANACAK

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sosyal belediyeciliği önemsediklerini ifade ederek, kadınlar plajının; pandemi kuralları çerçevesinde hizmet vereceğini, yapılan düzenleme ve yeniliklerle kadınlar için şehrin stresinden uzaklaşabilecekleri ve dinlenebilecekleri çok özel bir mekan olduğunu söyledi.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, KADINLAR, PLAJI, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız