HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Temmuz 2021 Cumartesi Saat: 11:56

TOMAKİN; “PANDEMİDEN EN AZ ZARARLA ÇIKAN ÜLKE TÜRKİYE”

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Pandemiden en az zararla çıkan ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çeken Başkan Tomakin, vatandaşların bayramda Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uymaların
TOMAKİN; “PANDEMİDEN EN AZ ZARARLA ÇIKAN ÜLKE TÜRKİYE”

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Pandemiden en az zararla çıkan ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çeken Başkan Tomakin, vatandaşların bayramda Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uymalarını isteyerek yayınladığı mesajda; “Pandemi dolayısıyla kaç bayramdır birbirimize hasret kalmıştık.

Hamd olsun bizleri yoktan var eden Rabbimize Milletçe, alınan tedbirlere uyulması, aşı konusundaki duyarlılığımız, yine milletçe yaptığımız dua ve niyazlar, dökülen gözyaşları sayesinde bugün Kurban Bayramını, maske mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek yüz yüze kutlamanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.

Bizim milletimiz her kurban bayramında dünya da bir örneği olmayan bir dayanışma ve yardım ile Kızılay, Diyanet Vakfı, resmi ve özel vakıf ve derneklerimiz aracılığı sayesinde, milletimizin bağışı ile kurbanlarımızı dünya ile paylaşıyoruz. Bu bizim kadim geleneğimizde kodlarımıza işlenmiş bir dayanışma ve yardımlaşma örneğidir, “Türk beklenendir” dedi.

Başkan Tomakin, mesajının devamında; “Bayramlar manevi ikilimin, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve Sıla-i Rahim’in icra edildiği müstesna günlerdir.  Bayramları vesile kılarak Safları daha da sıklaştıralım. Birbirimize kenetlenelim eğer biz bir vücudun azaları gibi olursak, bizi ne içerideki hainler nede dışarıdaki süper güç denilen güçler bir araya gelse yıkamaz. Onun için birlik ve beraberliğimize helal getirmeyelim birbirimizi sevelim. Yunus'un 'Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası' ifadesinde olduğu gibi, biz sürekli yeniden doğarak hem ülkemize hem dünya mazlumlarına umut ışı olacağız ve bir biz bunu dün başardık bugünde başaracağız” ifadelerini kullandı.

Dünya Lideri cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Yeniden Büyük Türkiye kuruluyor diyen Tomakin, daha sonra şunları kaydetti; “Pandemi dünyayı kasıp kavururken, pandemiyi en iyi yöneten ve pandemiden en az zararla çıkan Ülke Türkiye oldu. Şimdi 2023 hedefinde, AK PARTİ ve Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Yeniden Büyük Türkiye kuruluyor diyerek, Yeniden Büyük Türkiye, üreten bir Türkiye’dir.

Üreten Türkiye ise, muhtaç olmayan Türkiye‘dir. Güçlü teknoloji, güçlü Türkiye, güçlü yarınlar inşa ediliyor. Yeniden Büyük Türkiye için sınırları aşan, gücümüze güç katacak, müjde üstüne müjdeler ile Başkan, Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü Liderliği ve dik duruşu ile bölgesinde ve dünyada öncü, muhtaçların, mazlumların derdine çare olan bir Türkiye doğuyor.

Birlik ve esenlik içinde Kurban Bayramınızı bir kez daha en kalbi dileklerimle kutlarken, birlik ve esenlik içinde, bayramın, İlimize, ülkemize, milletimize, İslam alemine dahi tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız