HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ağustos 2021 Salı Saat: 10:49

KABADÜZ'ÜN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. İl genelindeki asfalt ve beton yol hamlesiyle, kentin kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz il
KABADÜZ'ÜN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamak için çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karadeniz’in zorlu coğrafyasında büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Vatandaşlara, standardı yüksek bir ulaşım sunmak için faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kabadüz ilçesine bağlı Gürpınar-Yeşilada, Esenyurt grup yolunu asfalt ile buluşturdu.

KABADÜZ’ÜN 3 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

Toplam 8 kilometre uzunluğundaki güzergahta yapılan zemin iyileştirme ve alt temel malzemesi seriminin ardından emülsiyon asfalt çalışması yapıldı. Yıllar sonra toz ve çamurdan kurtulan vatandaşlar ise duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

KAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “Esenyurt, Gülpınar, Yeşilada Mahallelerimizi birbirine bağlayan grup yolunda genişletme, kanal açma, zemin güçlendirme çalışmalarının ardından asfalt serimi de gerçekleşti. Bu yol ile birlikte vatandaşlarımız konforlu bir hizmete kavuşmuş oldu. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler : KABADÜZ'ÜN, SORUNLARI, ÇÖZÜLÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız