HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ağustos 2021 Çarşamba Saat: 10:00

GÜLYALI’YA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, AKSA Doğal Gaz Dağıtım A.Ş’nin ilçeyi 2022 yılında yatırım programına aldığını söyledi.
GÜLYALI’YA DOĞALGAZ MÜJDESİ

AKSA Doğal Gaz Dağıtım A.Ş tarafından Ordu’da doğal gaz verilmemiş ilçeler için Doğalgaz arz planlama tarihleri açıklandı.

Planlamaya göre Gülyalı ilçesini 2022 yılı yatırım programında yer aldığını ifade eden Başkan Tepe, “Daha önce de duyurduğumuz bu gelişme diğer ilçelerle birlikte gerçekleşen planlamada da gösterilerek yaz gününde içimizi ısıttı.

Her defasında vurguladığımız gibi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı geçmişi şehrimiz için bir şanstır. Kendisine teşekkür ediyor, açıklanan programın diğer ilçelerimize de hayırlı olmasını diliyorum. Temiz ve konforlu bir yatırım olan doğal gaz, ilçemizin gelişimine de önemli katkılar sağlayacak. Sürecin yakın takipçisiyiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TEPEALTI SAKİNLERİNİİN İLETİŞİM SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

Bu arada Başkan Tepe, Gülyalı Tepealtı Mahallesi sakinlerinin baz istasyonu eksikliği dolayısıyla uzun yıllardır cep telefonuyla iletişim sağlamada zorluk yaşadığın belirterek, bu sorunun da çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Karayoluyla seyahat ederken dahi bu bölgede telefonların kesildiğine defalarca şahit olduklarını kaydeden Başkan Tepe, “Bugün itibarıyla bu soruna çözüm olarak Turkcell baz istasyonu kurulumu gerçekleştirildi. Tepealtı Muhtarımız Abdullah Tepe ve şirket yetkilisi Ozan Şensoy’la birlikte kurulumun gerçekleştiği alanda incelemelerde bulunduk. Turkcell Ordu Planlama Sorumlusu Harun Aydın ve Turkcell Ordu Tesis Sorumlusu Aykut Ünsal’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Görevimiz olmasa da sorumluluk hissederek bu ilçenin bütün sorunlarını, elimizi taşın altına koyarak takip etmeyi sürdüreceklerini de belirten Başkan Tepe, ilçenin genelinde iletişim sıkıntısı yaşanan diğer bölgelerle ilgili de süreçleri takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI’YA, DOĞALGAZ, MÜJDESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız