HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2021 Salı Saat: 10:15

BETON YOL ATAĞI SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesini Elmaköy ve Şirinköy Mahalleleri üzerinden Çamaş ilçesine bağlayan güzergahı asfaltla buluşturuyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il Ordu’da, asfalt seferberliği devam ediyor. B
BETON YOL ATAĞI SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesini Elmaköy ve Şirinköy Mahalleleri üzerinden Çamaş ilçesine bağlayan güzergahı asfaltla buluşturuyor.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il Ordu’da, asfalt seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları standartı yüksek konforlu bir yapıya dönüşüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt plentinde üretilen asfaltlarla, hizmetlere hız kazandırılırken ekonomik olarak da tasarruf sağlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde tüm noktalara ulaşana dek asfalt ve beton yol atağının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

6.5 KİLOMETRELİK YOL ASFALTA KAVUŞACAK

Çatalpınar ilçesinde, iki mahalleyi daha asfaltla buluşturmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Güler, “ Elmaköy ve Şirinköy Mahallelerimizi birbirine bağlayan 6.5 kilometrelik güzergahta, emülsiyon asfalt çalışması başlattık. Bu yol aynı zamanda, Çamaş ilçemizin Sakargeriş mahallesine de bağlantı sağlayan güzergah. Çalışmalarımız tamamlandığında, Çatalpınar ilçemiz standardı yüksek, konforlu bir yola daha kavuşmuş olacak” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

İlk kez asfalta kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise “ Yollarımız yıllardır, toz ve çamurdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediyemiz altyapısını tamamladığı yolda, asfalt çalışmaları da başladı. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

 

 

Anahtar Kelimeler : BETON, YOL, ATAĞI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız