HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Eylül 2021 Cumartesi Saat: 10:44

“MİLLETİMİZİN BİR KURUŞUNU BİLE ZİYAN EDEMEYİZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Burunucu mahallesinde devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili yaptığı ziyarette değerlendirmelerde bulunurken, “Milletimizin bir kuruşunu bile ziyan etmeden Ünye’ye hizmet ediyoruz” dedi. Ünye
“MİLLETİMİZİN BİR KURUŞUNU BİLE ZİYAN EDEMEYİZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Burunucu mahallesinde devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili yaptığı ziyarette değerlendirmelerde bulunurken, “Milletimizin bir kuruşunu bile ziyan etmeden Ünye’ye hizmet ediyoruz” dedi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Partinin Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile Burunucu mahallesini ziyaret ederek Muhtar Kemal Özdemir ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Burunucu Mahallesi Muhtarı Kemal Özdemir son dönemde yapılan altyapı ve yol hizmetlerinin yanı sıra diğer belediyecilik hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ve mahalle sakinlerinin de aynı şekilde düşündüğünü belirterek Belediye Başkanı Tavlı’ya teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Argan, “Belediyemizin Yaptığı Hizmetlerin Ne Kadar Yerinde Olduğu Ortadadır” Burunucu mahallesini ziyarette konuşan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Mahallemizi ziyarette bir kez daha şahit olduk ki, Ünye Belediyemizin gerçekleştirdiği hizmetlerin ne kadar doğru ve yerinde olduğu ortadır. Ünye gerçekten büyük bir şehirdir. Tüm ihtiyaçları el birliği ile yerine getirmeye, hizmet üretmeye devam edeceğiz ve başaracağız” diye konuştu.

 

Başkan Tavlı, “Burunucu Mahallemize Güzel Bir Meydan Kazandıracağız”

 

Burunucu mahallesinde altyapı ve yol çalışmalarının planlandığı gibi devam ettiğini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ayrıca mahallede tarihi dokusuna uygun bir meydan projesi hazırlandığını belirterek yakın bir zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi.

 

Başkan Tavlı, “Son Yaşanan Yağışlar Bizlere Beton Yolun Önemini Gösterdi”

 

Burunucu mahallesini ziyarette konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Temmuz ve Ağustos aylarında yaşanan aşırı yağışların özellikle kırsal mahallelerde yol ve menfez anlamında çok ciddi hasarlara yol açtığını belirtti. Bu yağışlarda en az hasar gören yolların beton yol olduğunu gördüklerini belirten Başkan Tavlı, “Beton yollarımızda hasarlar yok denecek kadar az. Bu da bize beton yolların önemini bir kez daha gösterdi. Ünye’mizin özellikle kırsal ve yüksek mahallelerinde beton yol hizmetini vatandaşlarımızla hızlı bir şekilde buluşturmaya devam edeceğiz ve uzun yıllar yağışlarda sorun yaşamayacağız. Böylece diğer hizmetlere de rahat bir şekilde odaklanmış olacağız” dedi.

 

Başkan Tavlı, “Milletimizin Bir Kuruşunu Bile Ziyan Edemeyiz”

 

Hizmetleri yürütürken harcanan her bir kuruşun bu milletin vergileri ile yapıldığının altını çizen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Hizmet üretirken bu bilinçle hareket ediyoruz. Milletimizin bir kuruşunu bile ziyan etmeyiz ve ettirmeyiz. Hak ve vebal var. Allah’ın izni ile hemşerilerimizin bizlere emanet ettiği bu görevde en hızlı ve en verimli hizmeti vermeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Tavlı, “Yol Çalışmalarımızı Altyapı ile Eş Zamanlı Gerçekleştiriyoruz”

 

Özellikle merkezde yol çalışmalarının altyapı uygulamaları ile eş zamanlı yürütüldüğünü ve bunun doğru bir çalışma sistemi olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bu nedenle zaman zaman bazı çalışmaların sanki yavaş ilerliyormuş gibi algılandığını belirtti. Başkan Tavlı, “Altyapı çalışmalarının içerisinde su, kanalizasyon, elektrik, telekomünikasyon ve doğalgaz gibi birçok unsur ve bunları yapan kurumlar var. Yollarımızın altına bu çerçevede bakıldığında insan damarlarına benzetebiliriz. Bizler gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin tam anlamı ile olmasını ve tekrar tekrar aynı yolların kazılmamasını istiyoruz. Bu nedenle de hemşerilerimizin biraz daha sabırlı olmalarını ve kaliteli hizmete bu şekilde kavuşacaklarını özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

 

Başkan Tavlı, “Doğalgaz Kullanımında Ünye’de %70 Seviyelerine Ulaştık”

 

Ünye’de doğalgaz hizmetinin kent merkezi genelinde yüzde 70 seviyelerine ulaştığını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 2021 ve 2022 yıllarında da yatırımların devam edeceğini belirtti. Özellikle Fevzi Çakmak, Bayramca, İpekyolu gibi mahallelerde çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Tavlı, “Doğalgaz kullanımının sonuçlarını bu kış gördük. Önümüzdeki süreçte kış aylarında Ünye’mizde katı yakıt kullanımına bağlı hava kirliliğinden tamamen kurtulmuş ve rahat nefes alınan bir şehire tam anlamıyla kavuşmuş olacağız” dedi.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız