HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Eylül 2021 Çarşamba Saat: 09:46

ARSLAN’DAN AYDIN’A ZİYARET

Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan, bir dizi programlara katılmak için geldiği Ordu’da, Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın’ı da ziyaret etti. Ordu Büyükşehir Belediyesinin kalkınma hamlelerine yönelik ha
ARSLAN’DAN AYDIN’A ZİYARET

Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan, bir dizi programlara katılmak için geldiği Ordu’da, Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın’ı da ziyaret etti. Ordu Büyükşehir Belediyesinin kalkınma hamlelerine yönelik hayata geçirdiği projeleri yerinde inceleme fırsatı bulan Arslan, Ordu Basınının da çalışmalarının Anadolu Basını içerisinde hep örnek gösterildiğini söyledi.

Arslan, Ordu basınını sürekli yakından takip ettiğini belirterek, OGC Başkanı Recep Aydın’a başarılı çalışmalarıyla basına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Yazılı ve görsel basında ileri derece de mesafe kat eden Ordu basınının artık ulusal medya düzeyine çok daha yakın olduğunu da sözlerine ekleyen Arslan, dijital ortamda da aynı performansı Ordu basınından beklediğini dilek ve temennilerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OGC Başkanı Recep Aydın ise Sabah Gazetesinin güçlü kalemlerinden Şaban Arslan’ın, Ordu basını hakkında ki görüşlerinden mutlu olduklarını kaydederek yazılı, görsel ve dijital ortamlarda hedeflerinin her zaman üst seviyede olması için gayretlerini sürdürmeye devam edeceklerinin sözünü verdi.

Anahtar Kelimeler : ARSLAN’DAN, AYDIN’A, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız