HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2021 Perşembe Saat: 10:01

“İŞ GÜVENLİĞİ İNSANİ BİR SORUMLULUK”

Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenledi. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müd
“İŞ GÜVENLİĞİ İNSANİ BİR SORUMLULUK”

Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenledi.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye Meclis Salonu’nda tertip edilen eğitimde İş Yeri Hekimi Nilüfer Genç, İş Güvenliği Uzmanları Yeliz Koç ve Yalçın Hatipoğlu’nun anlatımlarıyla iş güvenliği ve iş sağlığı hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

İşçi ve sözleşmeli personeller olmak üzere iki grup halinde verilen eğitimde  İş Yeri Hekimi Nilüfer Genç, İş Güvenliği Uzmanları Yeliz Koç ve Yalçın Hatipoğlu iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmek, onların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gereken tedbirleri öğretmek ve iş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturarak uygun davranış kazandırmak gibi konu başlıkları ele alındı.

Çalışanların sağlığını ve iş güvenliğini sağlamanın hem insani hem toplumsal hem de yasal bir sorumluluk olduğunu söyleyen Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Gülçin Zan Yıldırım,  “İş Sağlığı ve Güvenliği üzerinde ciddiyet ve hassasiyetle durmamız gereken bir eğitimdir. Bu anlayışla eğitimlerimizi gerçekleştiriyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “İŞ, GÜVENLİĞİ, İNSANİ, BİR, SORUMLULUK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız