HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2021 Perşembe Saat: 10:04

“HEM ÜRETİCİ HEM ÜLKEMİZ KAZANSIN”

  Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, sosyal medya hesabından “Bir musibet, bin
“HEM ÜRETİCİ HEM ÜLKEMİZ KAZANSIN”

 

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, sosyal medya hesabından “Bir musibet, bin nasihatten iyidir” başlığı ile bir paylaşım yaparak samimi olan her kesimi bir araya gelmeye davet etti. 

 

Başkan Atakan Akça, İhracatçı ve ithalatçı pozisyonunda olan zihniyete dur demenin vaktinin geldiğini ve geçmekte olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı; “ “Bir musibet, bin nasihatten iyidir” dermiş atalarımız, ne kadar da haklı olduklarına şahit oluyoruz bu günlerde.

Göreve geldiğimiz günden beri her ortamda dile getiriyoruz. Bu tekelci zihniyete hizmet etmeyin, elinizdeki hazinenin kıymetini bilin üretici, işini düzgün yapan tüccar, sanayici ve ihracatçı bir olalım en büyük üreticisi olduğumuz ürünümüze sahip çıkalım ve ürünümüzü hak ettiği değerden satalım, hem üretici kazansın, hem sizler kazansın, hem de ülkemiz kazansın diyoruz.

Fakat tekelci firmanın ülkedeki iş birlikçileri kendinin kazandığını zannettiği üç beş kuruş uğruna üreticinin, tüccarımızın, sanayicimizin, ihracatçımızın ve ülkemizin paralarını hizmet ettiği tekelci zihniyetin cebine dolar olarak indirdiğinin farkında bile değil!!!

İleride yaşanacak sıkıntılar aslında bu günden görülüyor fakat ortama at gözlüğü ile bakanlar yaklaşan ve ileride kendi ticaretlerini bile bitirecek tehlikenin farkında bile değiller.

Tekelci ağa babanız iyi tarım uygulaması altında ülkemizin verimli bahçelerini tespit ediyor ve üretim alanında da tekelci zihniyetini eline geçirmeye çalışıyor ve bunun planlarını yapıyor ayrıca kendisi taban fiyatı açıklama cüretinde bulunup tüccarımızı, sanayicimizi ve ihracatçımızda boyunduruk altına alıyor ve iş birlikçilerini de kullanıp ülkemizin en önemli tarım ürününden dolarları cebine indiriyor.

Hem ihracatçı hem de ithalatçı pozisyonunda olan bu tekelci zihniyete artık” DUR” deme vakti gelmiş de geçmektedir bile.

Samimi olan her kesim bir araya gelelim gerek hukuksal gerekse de hükümet nezdinde yapılması gereken ne varsa birlikte hareket ederek üreticimizin, tüccarımızı, sanayicimizin ve ihracatçımızın geleceğini kurtaralım. Bu süreç sıkıntılı ve meşakkatli olacaktır ama sonucunda kazanan bizler ve ülkemiz olacaktır. Hepinizi aklı selime davet ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “HEM, ÜRETİCİ, HEM, ÜLKEMİZ, KAZANSIN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız