HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2021 Perşembe Saat: 10:07

OSKİ, GÜLYALI’NIN SORUNUNU ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı ilçesinin 32 km’lik içme suyu hattı ve 3,6 km’lik kanalizasyon hattını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.
OSKİ, GÜLYALI’NIN SORUNUNU ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile 19 ilçede yatırım ve alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı ilçesinin alt yapı sorununa neşter vurdu.

32 KM İÇME SUYU VE 3,6 KM KANALİZASYON HATTI TAMAMLANDI

Geride bırakılan 2 yıllık süreçte Gülyalı ilçesinde önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ekiplerimiz tarafından ilçemize 32 km’lik içme suyu hattı ve 3,6 km’lik kanalizasyon hattı tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

HER İLÇEMİZİ YATIRIMLARLA BULUŞTURUYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe ayrımı gözetmeksizin çalışma yaptıklarının altını çizen Başkan Güler, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçelerimizi yatırımlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Yapılan bu yatırımların vatandaşlarımız için olduğunu bildiğimiz için ilçe ayrımı gözetmeden ve ileriye dönük çalışma gerçekleştiriyoruz. Geride bıraktığımız 24 aylık süre içinde yapılan planlamalar doğrultusunda Gülyalı ilçemizde toplamda 32 km içme suyu hattını ve 3,6 km’de kanalizasyon hattını tamamlayarak hizmete sunduk. Gülyalı ilçemiz gelişen ve büyüyen bir ilçe bu ilçemize de diğer ilçelerimiz de olduğu gibi geleceğe dönük yatırım çalışmalarımız devam edecek ” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, GÜLYALI’NIN, SORUNUNU, ÇÖZÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız