HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:44

ATIKSIZ BİR ÇEVRE İÇİN SEN DE DESTEK OL!

Fatsa Belediyesi, 2008’de Estonya’da 50 bin kişinin bir araya gelerek 10 bin ton çöpü temizlemesiyle başlayan ve bugün 180 ülkede 21 milyondan fazla gönüllüye ulaşan Haydi Yapalım- “Let’s Do It” Hareketinin Dünya Temizlik Günü kam
ATIKSIZ BİR ÇEVRE İÇİN SEN DE DESTEK OL!

Fatsa Belediyesi, 2008’de Estonya’da 50 bin kişinin bir araya gelerek 10 bin ton çöpü temizlemesiyle başlayan ve bugün 180 ülkede 21 milyondan fazla gönüllüye ulaşan Haydi Yapalım- “Let’s Do It” Hareketinin Dünya Temizlik Günü kampanyasına destek veriyor.

 Fatsa Belediyesi de 18 Eylül Cumartesi saat 10.00’da Uzunkumplajı-Dolunay Çamlık’ta başlayacak etkinliğe “Haydi Sen de Katıl Fatsa  sloganıyla çevreye duyarlı herkesi davet ediyor.

 Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü öncülünde destek verilen  180 ülke ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı gerçekleştirilecek “Atıksız bir Dünya” mottosuyla Haydi Yapalım (Lets Do It), Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) ve gönüllülerin el birliği ile 18 Eylül Cumartesi Günü Saat 10.00’da Uzunkumplajı-Dolunay Çamlık’ta, temizlik ve atık toplama etkinliği düzenlenecek. Farkındalık etkinliği kapsamında Uzunkumplajı-Dolunay Çamlık, gönüllülerin ve vatandaşların da desteğiyle el birliği ile temizlenecek.

 

“DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİMİZE HERKESİ BEKLİYORUZ”

 

Çevre kirliliği ile mücadelenin hem birey hem de toplum olarak en üst düzeyde tutulması gerektiğinin altını çizen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Belediye olarak önem vererek, hassasiyetle üzerinde durduğumuz temel vazifelerimizden birisi de çevreye karşı duyarlılık konusudur. Fatsa  Belediyesi olarak, çevre bilinci ve duyarlılığını artırmak amacıyla çeşitli faaliyetler ve etkinlikler yapmaktayız. Bugüne kadar, çevre hassasiyeti ile ilgili önemli çalışmalara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Geçen sene Fatsa Belediyemiz ve  Deniz Bilimleri Fakültesi ile ortaklaşa olarak Yalıköy Limanında 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir program düzenledik. Bu yılda Tarihi Cıngırt Kalesi’nde  güzel bir çevre farkındalığı programı organize ettik. Doğa yürüyüşü,  Cıngırt Kalesi temizliği, tiyatro  gösterisi ve resim sergisi etkinlikleri yaptık. Bundan sonra da çevreyle ilgili bilinç ve duyarlılığın artırılması amacıyla Fatsa’mızdaki  etkinlikleri daha da genişleterek devam ettiriyoruz. Bu bilinçle Fatsa’mızın her bölgesini temiz tutmaya gayret ediyoruz. Çevre temizliği konusunda hassasiyetle çalışırken, vatandaşlarımızın da bize bu konuda destek vermesini istiyoruz. Gönüllülük esası ile çevre konusunda çalışarak dünya çapında önemli bir yer edinmiş olan Haydi Yapalım (Let’s Do It) Türkiye Çevre Koruma Kuruluşu ve Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) ile 18 Eylül Cumartesi Günü Saat 10.00’da Uzunkumplajı-Dolunay Çamlık’ta ortaklaşa düzenleyeceğimiz Dünya Temizlik günü farkındalık etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı ve çevre dostu gönüllülerimizin katılımını bekliyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ATIKSIZ, BİR, ÇEVRE, İÇİN, SEN, DE, DESTEK, OL!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız