HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:47

BUGÜN AÇILIYOR…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in projeleri arasında yer alan ve Ordu’yu ulusal ve uluslararası kano, yelken gibi spor dallarında yarışmaların yapılabileceği bir merkez haline getirecek olan tesisin açılışı
BUGÜN AÇILIYOR…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in projeleri arasında yer alan ve Ordu’yu ulusal ve uluslararası kano, yelken gibi spor dallarında yarışmaların yapılabileceği bir merkez haline getirecek olan tesisin açılışı bugün yapılacak.

Son teknoloji ile yapımı tamamlanan ve içerisinde 400 kişilik tribün, 1 adet protokol locası, 1 adet foto finish kameralı yarış bitiş gözlem kulesi, 6 adet portatif yüzer iskele, 100 araçlık izleyici otopark alanı, 20 araçlık sporcu römork otopark alanı, 300 metre kayıkhane, 400 metre satış ve tanıtım alanı, 1.142 metre araç ve bisiklet yolu, dere çıkışı üstüne bir geçiş köprüsü ile hakem ve sporcular için 20 kişilik konaklama alanına sahip süper tesisin açılışı Ordu’da heyecan uyandırdı.

KAPILARINI DEV ORGANİZASYON İLE AÇIYOR

17 Eylül Cuma günü (bugün) saat 10.00’da açılışı yapılacak olan merkez, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek yarışlarla ilk sporcularına kapılarını açacak. Su sporlarına ilgi duyanların sabırsızlıkla beklediği merkezdeki yarışlara 13 ilden 27 kulüp ve 187 sporcu katılacak. Yarışlar ise 17 Eylül’de başlayıp 18 Eylül’de ödül töreni ile son bulacak.

BAŞKAN GÜLER’İN 1 PROJESİ DAHA TAMAMLANDI

30 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Güler’in söz verdiği projeler arasında yer alan ve en son yapılan çalışmalarla birlikte Ordu’yu ulusal ve uluslararası su sporları yarışlarının yapılabileceği bir merkez konumuna getirmek amacı ile çalışmalara başlanılan, Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı kısa sürede tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. Proje yarın yapılacak açılış ile birlikte hizmet vermeye başlayacak.

 

 

Anahtar Kelimeler : BUGÜN, AÇILIYOR…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız