HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:51

VARGELOĞLU, SALGIN TEDBİRLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Ordu’da  yüz yüze eğitime ilişkin çizilen yol haritasına yönelik yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlamasının ardından eğitim alanlarında incelemelerde bulunmaya devam eden Fatih Vargeloğlu, Ordu Fen Lisesi ve Ord
VARGELOĞLU, SALGIN TEDBİRLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Ordu’da  yüz yüze eğitime ilişkin çizilen yol haritasına yönelik yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlamasının ardından eğitim alanlarında incelemelerde bulunmaya devam eden Fatih Vargeloğlu, Ordu Fen Lisesi ve Ordu Anadolu Lisesinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve salgın kapsamında alınan tedbirleri yerinde gördü. Okullarda yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi alarak, dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda uyarılarda bulundu.

 

Okulları ziyaretinde pansiyonları da inceleyen Vargeloğlu yemekhanede öğrencilerle buluşarak, sohbet etti. Öğrencilerin talep ve ihtiyaçlarını sordu. Planlan eğitim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

İlçe, okul ve kurum ziyaretlerinde, maske, mesafe ve temizlik konularına dikkat çeken Vargeloğlu hassasiyetle takip edilmesi gereken hususlarla ilgili uyarılarda bulundu. Salgının önlenmesi kapsamında Bakanlığımızın yazılı olarak paylaştığı okullarda alınması gereken önlemler, dikkat edilmesi gereken hususlar, yapılması gerekenlerle ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesinin önemini vurgulayan Müdürümüz, "Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak hem kendimizin hem de çocuklarımızın sağlığı için ve eğitimin devamı için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız." dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız