HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2021 Pazartesi Saat: 09:19

“TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI”

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da 160 belediye ve 300’e yakın kooperatifin katılımıyla gerçekleştirilen CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi yoğun katılımlarla başarılı bir şekilde tamamlandı. GÜLYA
“TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI”

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da 160 belediye ve 300’e yakın kooperatifin katılımıyla gerçekleştirilen CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi yoğun katılımlarla başarılı bir şekilde tamamlandı.

GÜLYALI BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

                CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili . Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok sayıda milletvekili ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen zirveyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Verimli bir etkinlik gerçekleştirdik. 160 belediye ve 300’e yakın kooperatifin tarımsal faaliyetlerini inceleme ve değerlendirme fırsatı bulduk. Partimizin iktidarında Tarım Politikaları’na yönelik atacağı adımları Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyuyla paylaştığı toplantıya katıldık. Bunun yanı sıra Gülyalı Belediyesi olarak tarımsal kalkınmaya yönelik geçtiğimiz 2,5 yılda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ziyaretçilere anlattık. 50 bin fideyi üreticilerimize ücretsiz bir şekilde dağıtarak Ordu’da büyük bir farkındalık yarattık. Öte yandan fındık ve bal başta olmak üzere  yöresel ürünlerimizin pazarlama imkanını artırmak amacıyla faaliyete aldığımız Yöresel Ürünler Pazarımızı ve tarımsal kalkınmayla ilişkili birçok çalışmamızı ilgilileriyle paylaştık. Standımıza oldukça yoğun bir ilgi vardı. Dolu dolu geçen bir 3 günü geride bıraktık. Emeği geçen, katkı sunan ve ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TEPE İSTANBUL’DA ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

                Zirve öncesinde İstanbul’da bulunan Başkan Tepe, çeşitli temaslarda bulunarak belediyenin çalışmaları ve önümüzdeki süreçte atılacak adımlarla ilgili de çok sayıda görüşme gerçekleştird.i. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere çok sayıda üst düzey yöneticiyle bir araya gelen Başkan Tepe, son olarak Genel Başkan Yardımcısı  Seyit Torun başkanlığında gerçekleştirilen yemek organizasyonunda İstanbul’da görev yapan bürokratlarla ve STK temsilcileriyle buluştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız