HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ekim 2021 Pazartesi Saat: 09:31

MHP’LİLER, KURULTAYLAR İÇİN ANKARA’YA AKIN ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, partisinin Ülkü Ocakları tarafından Türk Gençliği Büyük Kurultayında konuşmasıyla ülke ve dünya gündemine damgasını vuran MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ni
MHP’LİLER, KURULTAYLAR İÇİN ANKARA’YA AKIN ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, partisinin Ülkü Ocakları tarafından "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"nda konuşmasıyla ülke ve dünya gündemine damgasını vuran MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajlarının iyi okunması ve iyi anlaşılması gerektiğine dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları Cumartesi ve Pazar günü Ankara'da yapılan iki kurultayda bir araya geldi. MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Av. Sude Tavlı ile birlikte çok sayıda ilçe başkanı ve partililer Kurultaylar için Ankara’ya akın ettiler.

MHP’de Cumartesi günü Ülkü Ocakları tarafından "Türk Gençliği Büyük Kurultayı" düzenlendi. Pazar günü ise MHP Genel Merkezi'nce "Analar-Bacılar Kurultayı" gerçekleştirildi.

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Kurultayların ardından verdiği bilgilendirmede; “MHP’de önce gençler ardından kadınlar buluştu. İlk kurultayımız Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından "Türk Gençliği Büyük Kurultayı" gerçekleştirildi. Kurultayın teması "Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin, Ülküye Ömürlük Sadakat” olarak belirlendi.

Bildiğiniz gibi Kurultayımıza MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de katıldı. Sayın Genel Başkanımızın konuşmalarında dünyaya verdiği mesajlar çok iyi anlaşılmalıdır. Sayın Genel Başkanımızın vermiş olduğu mesajlar iyi okunmalıdır.

Pazar günü ise "Türkiye'nin Asli Gücü Analar-Bacılar" kurultayı yapıldı. MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının koordinesinde kadın kurultayımızda yapıldı.

Parti teşkilatının tüm kademelerindeki kadınların buluştuğu kurultayımızın adı "Türkiye'nin Asli Gücü Analar-Bacılar" olarak belirlenmişti. ATO Kongre Merkezi'ndeki kurultayda MHP'nin siyasette kadına verdiği önem vurgulanmış oldu. Kadınlara birlik mesajı verildi” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız