HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2021 Cumartesi

FATSA'DA E-TWİNNİNG ÖDÜL TÖRENİ

 
FATSA'DA E-TWİNNİNG ÖDÜL TÖRENİ

 

 

2019-2020 döneminde yürütülen projelere ait Ulusal ve Avrupa eTwinning Kalite Etiketi Ödülleri ve eTwinning Okulu Levhaları Fatsa'da düzenlenen törenle takdim edildi.

Fatsa'da düzenlenen ödül töreni, Fatsa, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Kumru, Korgan ilçelerinden 68 öğretmen 44 yönetici olmak üzere toplam 112 katılımcı ile gerçekleştirildi.

Fatsa Kültür Sarayında düzenlenen eTwinning ödül törenine, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atınkaya, Şube Müdürü Musa Gözüdik ve Ordu eTwinning İl Koordinatörü Burçak Özyurt Çankırılı ile "eTwinning Okulu" olmaya hak kazanan okulların yöneticileri ve Ulusal/Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmenleri katıldı.

Düzenlenen ödül töreni, Ordu eTwinning İl Koordinatörü Burçak Özyurt Çankırılı'nın Ordu’da yürütülen ve planlanan projelerle ilgili bilgi verdiği sunum ile başladı. Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Çankırılı, büyük bir katılımın gerçekleştiği programda; eğitimin milletleri birleştiren, gelişime ve ilerlemeye açık misyonunun 21. yüzyıl ihtiyaçlarını belirleyen ortak yönelişler olduğunu ifade etti.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, "Ordu'da 111 okulumuz Ulusal Kalite Levhası, 195 öğretmen toplamda 429 Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi alırken 60 okul " eTwinning Okulu" unvanı almaya hak kazandı. Ortaya konulan performans ve alınan sonuçlarla göz dolduran Ordu Avrupa Birliği projelerinde ortaklarla kurulan iş birliği, proje sayısı ve çeşitliliği bakımından büyük bir mesafe kat edildiğini göstermiş oldu." dedi.

Hedefimizin öğrenci ve öğretmenlerimizin AB projeleri içerisinde yer almalarını sağlayarak yabancı dil yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları paylaşmalarını ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Ordu'da projeler konusunda yeterli seviyedeyiz fakat, kendimizi yeterli olmanın da ötesine taşımalıyız. ERASMUS, TÜBİTAK, TEKNOFEST ve eTwinning alanlarında öğretmenlerimizin nitelikli ve nicelikli projeler ortaya koyduklarını görüyorum. 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerini yurt dışı kaynaklı beslemek, dijital içerik geliştirmeleri ve eğitim ortamları oluşturmalarını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin kişisel ve mesleki gelişimlerinize sağladığı katkıların yanı sıra öğrencilerinizle keyifli ve verimli vakit geçirme imkânı sunan eTwinning, yeniliğe ayak uydurmamız gereken çağımızda önemli bir köprü vazifesi görüyor." dedi.

Türkiye'nin, eTwinning alanında  yapılan proje ve kazanılan ödüller açısından Avrupa'da birinci sırada yer aldığını ifade eden Vargeloğlu, konuşmasında "Kayıtlı öğretmen sayısı bakımından ilimiz, 10.389 ile 81 il içinde 17.sırada. Kayıtlı proje sayısı bakımından 2.979 proje ile 81 il içinde 15. sıradadır. eTwinning, Avrupa'ya uzanan bir yol ve sizler de Ordu'muzu bu yolda çok güzel temsil ettiğinizi almış olduğunuz etiketlerle de göstermiş oldunuz. Ordu' nun fark yaratan öğretmenlerine ve okul yöneticilerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha başarılı ve kaliteli projeler yürüteceğiniz bu yolda, hepinize başarılar diliyor ve hepinizi tebrik ediyorum."dedi.

Tören, protokol konuşmalarının ardından Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya'nın günün anısına Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu'na tablo takdimi ve katılımcılara ödüllerin takdimiyle sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA'DA, E-TWİNNİNG, ÖDÜL, TÖRENİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız