HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ekim 2021 Pazartesi Saat: 09:25

SOL, ORDU’DA BULUŞTU

Sol Parti, ‘SOLDA BULUŞMA’ Ordu programını dün Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleştirdi. Siyasi Parti ve Sivil Tolum (STK)’ların katıldığı programda SOL Parti İl Başkanı Turgay Bekgöz, adım adım dalga dalga S
SOL, ORDU’DA BULUŞTU

Sol Parti, ‘SOLDA BULUŞMA’ Ordu programını dün Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleştirdi. Siyasi Parti ve Sivil Tolum (STK)’ların katıldığı programda SOL Parti İl Başkanı Turgay Bekgöz, adım adım dalga dalga Solu birlikte büyüteceklerine dikkat çekti.

Bekgöz, yaptığı konuşmada; “Hepimiz ülkenin içinde olduğu bu karanlıktan rahatsısız. Daha önemlisi ülkemizin geleceği içinde endişeliyiz. Bu endişemizin çok haklı gerekçeleri var. Devlet, mafya, çete ve tarikat egemenliğine teslim edilmiş. Devletin içinde güç toplamış bu şebekeler ülkenin tüm birikimine de el koyuyor” dedi.

Bekgöz, konuşmasının devamında ise; “Siyasi cinayetler, mafyalar, Suriye iç savaşında büyütülmüş cihatçı çeteler, her birini biliyor ve bunlar içinde kaygılanıyoruz. Ama endişelenmek, kaygılanmak ya da öfkelenmek bu karanlıktan kurtulmamız için yetmeyecek. 

‘Seçimlere kadar bekleyelim, sonları yakın’ diyerek de bu üzerimize gelen karabasana karşı duramayız! Bu kötülük iktidarını yenmek, harami saltanatına son vermek için örgütlenmekten ve mücadele etmekten başka bir yol yok.

Yıllardır örgütlü mücadeleyi öcü ilan edenler kendileri mafya, çete, tarikatlar halinde örgütlenip ülkemizin kaderine el koydular. Bunu değiştirmeliyiz. Artık öfke duyduğunuz, kızdığınız her şeyi değiştirmek için kimseyi beklemeyelim. Birileri bunları bizim için yapmayacak, biz birlikte başarabiliriz. Adım adım, dalga dalga SOL’u birlikte büyütmeye çağırıyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : SOL, ORDU’DA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız