HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ekim 2021 Pazartesi Saat: 09:41

17. YILIMIZI KUTLUYORUZ

         Ordu’nun tarafsız ve ilkeli gazetesi Ordu Yeni Haber bugün 16. yılı geride bırakarak 17. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.          17 Ekim 2005’te kurulan ve Ordu’da 16 yıldır halka ilkeli haber sunan Ordu Y
17. YILIMIZI KUTLUYORUZ

         Ordu’nun tarafsız ve ilkeli gazetesi Ordu Yeni Haber bugün 16. yılı geride bırakarak 17. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

         17 Ekim 2005’te kurulan ve Ordu’da 16 yıldır halka ilkeli haber sunan Ordu Yeni Haber Gazetesi bugün yayın hayatındaki 16 yılı geride bırakarak 17. yılına girdi.

         Okurlarından aldığı güçle; ‘tarafsız ve ilkeli’ yapısından taviz vermeyen Ordu Yeni Haber, ‘24 saat habercilik’ esasıyla günün her saatinde Ordu’da yaşanan tüm gelişmeleri yerinde takip edip hazırladığı haberleri en kısa sürede ve en doğru bilgilerle okurlarına ulaştırıyor.

         Kurulduğumuz ilk günden itibaren tarafsız ve ilkeli haber sunmayı hedef seçtiklerini belirten Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Recep Aydın, yıllardır tarafsız ve dürüst yayın politikasından taviz vermeden çalıştıklarını ve bu ilke ile yayın hayatını sürdüreceklerini ifade etti.

         Aydın, “Aradan geçen bu 16 yılda, kurulduğumuz ilk günden itibaren tarafsız habercilik ilkesi doğrultusunda sizlere haberlerimiz ve yorumlarımız ile bilgi vermeye çalıştık ve bundan sonra da aynı ciddiyet ve hassasiyetle görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

         Ordu Yeni Haber Gazetesi ailesi olarak bizlerde gördüğümüz ilgi sebebiyle okurlarımıza ve destek veren tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarına minnettar olduğumuzu, bu ilgiye layık olmak için ‘Doğru ve hızlı habercilik’ ilkesine bağlı kalacağımızı bildirir, bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Ordu halkına minnettar olduğumuzu belirtiriz.

Anahtar Kelimeler : 17., YILIMIZI, KUTLUYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız