HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ekim 2021 Cumartesi

LİMAN CADDESİNDE İŞLEM TAMAM

  Fatsa ilçesinin Evkaf mahallesinde 4 okul 1 kapalı spor salonunun bulunduğu 2 kilometrelik yol güzergahı Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü’nün koordineli çalışması sonucu alt yapısı yenilendikt
LİMAN CADDESİNDE İŞLEM TAMAM

 

Fatsa ilçesinin Evkaf mahallesinde 4 okul 1 kapalı spor salonunun bulunduğu 2 kilometrelik yol güzergahı Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü’nün koordineli çalışması sonucu alt yapısı yenilendikten sonra sıcak asfaltına kavuştu.

Uzun yıllardır altyapı yetersizliği nedeniyle Evkaf Mahallesinde bulunan Şehit Sercan Öklük İlkokulu, Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi, Fatsa Anaokulu, Fatsa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ve 75. Yüzyıl Kapalı Spor Salonunun bahçelerinde su taşkınları gibi sorunların oluşması sonucu Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü koordineli olarak yaptığı çalışma ile Liman Sokak, Demet Sokak, Dip Sokak, Saray Sokak, Bayrak Sokak, Burak Sokak, Turgut Reis Sokak ve Adsız Sokak’ta kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu gibi alt yapı çalışmaları tamamladıktan sonra, toplamda 2 bin metre uzunluğundaki sıcak asfalt serme çalışmaları da tamamlandı.

 

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN DR. MEHMET HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar bir sorunu daha ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşadıklarını blirterek, “Çalışmalarımızda bize kolaylık sağlayan, destekleriyle bize güç olan, şehrimize yapılan her türlü hizmet ve desteği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Bizler Fatsa’mız çin canla başla gece gündüz çalışmaya durmadan yorulmadan devam ediyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler : LİMAN, CADDESİNDE, İŞLEM, TAMAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız