HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2021 Salı Saat: 09:23

TANITIM GÜNLERİNE FATSA DAMGASI

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında 10.su düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri daha ilk günden büyük bir yoğunluğa sahne oldu. Fatsa Belediyesi standı mimari tasarımıyla Ordu Tanıtım Günlerinin en güzel stantlarından birisi oldu. Be
TANITIM GÜNLERİNE FATSA DAMGASI

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında 10.su düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri daha ilk günden büyük bir yoğunluğa sahne oldu.

Fatsa Belediyesi standı mimari tasarımıyla Ordu Tanıtım Günlerinin en güzel stantlarından birisi oldu.
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilk gün stantda misafirlerini ağırladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız, İstanbul Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta Fatsa Belediyesi Standını ziyaret ettiler.

“HEMŞERİLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİK ONLARDA BİZİ ÖZLEMİŞ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar standı ziyaret eden basın mensuplarına yaptığı açıklamada 2 yıla yakın dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan bir pandemi süreci yaşandığını belirterek, “Bu nedenle ister istemez gurbetteki hemşerilerimizi çok özledik. Bugün gördük ki onlar da bizi çok özlemiş. Çok güzel bir açılış organizasyonu ile birlikte misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Bugün özellikle bir çok siyasi büyüğümüzü Ordu Tanıtım Günlerinde görme imkanı bulduk. Burada memleketimizde yaptığımız hizmetlerin gurbetten nasıl göründüğünü onların ağzından diliyoruz. Gurbetteki hemşerilerimiz ağzından yapılan hizmetlere özellikle de kırsal mahallelerimizde yaptığımız konforlu beton yol çalışmalarından memnuniyetleri bizlere teşekkür şeklinde aktarmaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.

“DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BİTTİĞİNDE İLÇEMİZDE HAVA KİRLİLİĞİ OLMAYACAK”

2.5 yıllık görev sürecinde 30 tane hizmet aracını belediyeye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Kibar, “60 kilometrenin üzerinde beton yol, 45 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt ve bu ay 70 kilometrenin üzerine çıkacak emilsiyonlu sathi kapla asfalt çalışması yaptık. Şehir merkezimizde OSKİ Genel Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde koordineli bir şekilde tüm alt yapıyı tamamlamaya çalışıyoruz. Şehrimizin en önemli mahallerinden biri olan Dolunay mahallemizde ve en hızlı gelişen Ayazlı mahallemizde doğalgaz çalışmalarının hızla devam etmesi, Organize Sanayi Bölgemize ki yatırımcılarımız için çok önemli olan doğalgazın gitmesi çok güzel oldu. Şuan itibariyle Fatsa’da doğalgaz yapımı yüzde 90 oldu. Sadece sahil karayolu kenarında bulunan bölgelerde doğalgaz ile ilgili bir sorun vardı, onu da Karayollarıyla protokolünü imzaladık inşallah kış ayında onların da bağlantısını yapıp inşallah önümüzdeki yıl Fatsa’mızın tamamında doğalgaz kullanımına başlayacağız ve şehrimizde artık hava kirliliği hiçbir şekilde yaşanmayacak.” diye konuştu.

“KAPALI PAZAR YERİMİZ 1 AYDA AÇILIŞA HAZIR”

Kapalı Pazar Yeri ile ilgili de konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kapalı Pazar Yerinin 5 milyon TL’si Fatsa Belediyemiz, 9 milyon TL’si Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılandı. Bir ay içerisinde DSİ Müdürlüğümüzün taşkın korumalarını tamamlamasıyla ki DSİ Genel Müdürlüğümüzde burası için 10 milyon TL bir yatırım yaptı. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla modern kapalı pazar yerimizin açılışına hazırız diyebiliriz. Organize Sanayi Bölgemizin hızla gelişmesinden mütevellit o bölgede bir köprü ihtiyacı olmuştu. Ulaştırma Bakanımızın talimatıyla inşallah buranın da yıl sonuna kadar ihalesini tamamlayıp yaz ayında hızlı bir şekilde köprümüzün yapılmasını sağlayacağız. Sosyal Belediyeciliğimiz, Kültür ve Sanat etkinliklerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kalıcı hizmet olması yol çakıllama işlerini bıraktık tamamen beton yol ve asfalt çalışmaya döndük. Spor Bakanımızın Ordu Programında sözünü aldığımız 6 tane halı saha, 6 tane basketbol sahası, bir tane il tipi Gençlik Merkezi, bir tane 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha ve bir tane kapalı yüzme havuzu için protokollerini imzalamıştık. Bunun için Spor Bakanlığımızda 20 milyon TL yatırım almış olduk. İlk etabı olan 10 milton TL’lik kısmının bu ay içerisinde ihalesine çıkıyoruz. Çevre Bakanımızın 100 dönümlük Millet Bahçesi sözü ile ilgili sayın Bakanımız burayla ilgili plan çalışmamızı başlattı inşallah yılbaşı gibi burada ihale süreci de başlayacak.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TANITIM, GÜNLERİNE, FATSA, DAMGASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız