HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2021 Cumartesi Saat: 15:59

“GELECEĞİN ROTASINI CUMHUR İTTİFAKI ÇİZECEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları ile ülke genelinde tertiplenen, ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programının bu seferki durağı Ordu oldu. MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, burada
“GELECEĞİN ROTASINI CUMHUR İTTİFAKI ÇİZECEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları ile ülke genelinde tertiplenen, ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programının bu seferki durağı Ordu oldu. MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, burada verdiği mesajda, geleceğin rotasını cumhur ittifakının çizeceği oldu.

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk tarafından tertiplenen, 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyeleri Hüseyin Edis, Tarkan Toper, Davut Haskırış, Ordu'da bukunan şehit aileleri, yakınları ve gazileri temsilcileri, STK temsilcileri, teşkilat üyeleri ve partliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk; “Sayın Genel Başkan Yardımcım, Sayın Milletvekilim, Sayın Merkez Yönetim Kurulu Üyelerim, çok değerli İlçe Başkanlarım, Belediye Başkanlarım, İl Ocak Başkanım, Kamu-Sen İl Temsilcimiz, Değerli Şube Başkanlarımız, Şehit Ailelerimizin Değerli Dernek Başkan Ve Yöneticileri, çok kıymetli basın mensupları, çok değerli dava arkadaşlarım,  kıymetli hanımefendiler,  beyefendiler hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Muhterem Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığımızın organize ettiği, adım adım 2023 il il Anadolu kapsamında bugün Ordu’da düzenlenen bu programa hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

“TÜM HEMŞERİLERİMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ordu il teşkilatı olarak yaklaşık 1,5 yıldır Ordu’nun 19 ilçesi, 772 mahallesinde tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. 19 ilçemizin tamamını birkaç kez ziyaret ettik. İlimizde bulunan 24.000 esnafımızı 7000 ticaret odası üyemizi ve 650 adet sivil toplum kuruluşumuzun tamamını ziyaret ediyoruz.

Bu çalışmalarda tam bir birlik beraberlik içerisinde uyum içerisinde çalışan tüm İlçe Başkanlarımızı ve teşkilatlarımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu birlik beraberlik içerisinde bu çalışmaları yapacağımıza olan inancım tamdır” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN KARARLI DURUŞU TAKDİRLE KARŞILANMIŞTIR”

Başkan Şanlıtürk, konuşmasının devamında; “Yapmış olduğumuz saha çalışmalarında da gözlemlediğimiz üzere Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur İttifakı bağlamında hükumete ve devlete vermiş olduğu destek milletimizin gönlünde karşılık bulmuş ve teveccühle karşılanmıştır.

Milletimiz; Milliyetçi Hareket Partisinin ve onun çok değerli Genel Başkanı, Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin Devletin ve hükümetin yanında olan kararlı duruşunu takdirle karşılamaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra hükümetin izlediği politikalarda Milliyetçi Hareket Partisinin yıllardan beri süregelen söylemleri ve politikaları etkili olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin 20 yıldan fazladır söylediği 2023 yılı hedeflerine kilitlenmiş ve bölgesel bir güç olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim önceliklerimiz devletimizin ve milletimizin bekasıdır.

“BEKA SORUNUNU ÇÖZMEMİZ GEREKMEKTEDİR”

Öncelikli olarak beka sorunumuzu çözmemiz gerekmektedir. Yaklaşık 110 yıl önce, 12 yıl devam eden savaşlarla, ülke Topraklarımızın %96’sından fazlasını kaybettik. Yani 22.000.000 km² topraktan 782.000 km² toprağa düştük. 100 yıllık fitne aynı şekilde devam etmektedir.

Ülkemiz dört bir yandan kuşatma altına alınmıştır. Amerika bugün Irakta, Suriye’de, Kıbrıs’ta, Girit’te, Yunanistan’da, Dedeağaç’ta, Bulgaristan’da üsler kurarak ülkemizi tam bir kuşatma altına almıştır. Ülkemizin güneyinde 120.000 kişilik bir pkk ordusu oluşturulmuştur. Birilerinin dediği gibi bu ordu bize saldırmayacak da kime saldıracak!” diye konuştu.

“AÇ DURURUZ, AÇIK DURURUZ AMA VATANSIZ ASLA DURAMAYIZ”

Ekonomik söylemler üzerinden de milli birliğimizi bütünlüğümüzü parçalattırmayız diyerek sözlerini sürdüren Başkan Şanlıtürk; “Belki aç dururuz, açık dururuz ama Vatansız asla duramayız. Vatan bir elden çıktı mı kazanılması bir daha mümkün olmayacaktır.

Dünyada en son toprak paylaşımının yapıldığı 1947 yılından bu zamana 74 yıl sonra dünyada yeniden bir paylaşımın konuşulduğu bugünlerde, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Türkiye’nin haklarından vazgeçmesini hiç kimse beklemesin Türkiye’nin hakkı neyse onu sonuna kadar alacaktır.”

“MHP, TABLONUN BÜTÜNÜNE BAKMAKTADIR”

Değerli arkadaşlarım, zillet ittifakı ve Türkiye’deki belli odaklar belirlenmiş birkaç konu üzerinden Cumhur İttifakına saldırıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi tablonun bütününe bakmaktadır. Bu tablo; Sadece vatan Topraklarımız değil, Adriyatik’ten Çin Seddine kadar olan gönül coğrafyamızın tamamıdır. Biz onun için diyoruz: ‘ Vatan Ne Türkiye’dir Türklere Ne Türkistan, Vatan Büyük Ve Müebbet Bir Ülkedir Türklere Turan.’

“HÜKÜMETE VERDİĞİMİZ DESTEK KARŞILIĞINI BULMUŞTUR”

Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur İttifakı bağlamında hükumete vermiş olduğu bu destek milletimizin gönlünde karşılığını bulmuş, teveccühle karşılanmıştır. Yapmış olduğumuz saha çalışmalarında da gördüğümüz üzere milletimiz ve vatandaşlarımız Sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin ve Milliyetçi Hareket Partisinin devletin ve hükümetin yanında olan kararlı duruşunu takdirle karşılamaktadır” şeklinde konuştu.

“GELECEĞİN ROTASINI CUMHUR İTTİFAKI ÇİZECEKTİR”

Geleceğin rotasını Cumhur İttifakının çizeceğinin de önemine dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, sözlerini şöyle tamamladı; “Zillet ittifakı ve Türkiye düşmanları ne derlerse desinler. Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi; “Geleceğin rotasını Cumhur İttifakı çizecektir. Geleceğin süper gücü Türkiye olacaktır.

2023’te bir Türk destanı yazılacak, Türkiye’yi hiç kimse tutamayacaktır.

Bu kararlılık, bu duruş, bu inanç büyük Türk milletinin sözüdür, özüdür, özlemidir.

Yerine getirme görevi de Cumhur İttifakının ve Milliyetçi hareket partisinin üzerindedir.”

“HER ALANDA BEŞ ANA STRATEJİK HEDEFİ ANLATIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisinin bütün il teşkilatlarının yaptığı gibi Ordu il teşkilatı da bu minval üzerinde çalışmaktadır. Ordu il teşkilatı olarak esnafımıza gidiyoruz, çiftçimize gidiyoruz, emeklimize gidiyoruz, yaşlımıza gidiyoruz, gençlerimize gidiyoruz.

Muhterem Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin büyük kongrede göstermiş olduğu  her alanda beş ana stratejik hedefi anlatıyoruz. Cumhur ittifakını anlatıyoruz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini, Türk tipi Başkanlığı anlatıyoruz.

Onun için “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” sloganıyla başlatmış olduğumuz bu toplantıların hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizi saygı sevgi muhabbetlerimle selamlıyorum. Ne mutlu Türküm diyene!.”

 

Konuşmaların ardından Başkan Şanlıtürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyeleri Hüseyin Edis, Tarkan Toper, Davut Haskırış’a birer plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Programın ardından MHP Heyeti başta Ordu Valiliği, Büyükşehir Belediye ziyaretlerinin ardından çeşitli STK kuruluşlarını da ziyaret ederek programlarını sürdürdüler. HABER: MEHMET KESKİN


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız