HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Kasım 2021 Salı Saat: 10:00

MHP’DEN AHDE VEFA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Başkanlığı tarafından tertiplenen ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, Genel Merkezi tarafından organize edilen “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” programları kapsamında Ordu
MHP’DEN AHDE VEFA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Başkanlığı tarafından tertiplenen ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, Genel Merkezi tarafından organize edilen “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” programları kapsamında Ordu’ya gelen, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Merkez Yönetim kurulu üyeleri Davut Haskırış, Hüseyin Edis, Tarkan Toper ve MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ebediyete irtihal eden, eski il başkanlarından  İbrahim Maden’i kabri başında ziyaret ederek yad ettiler.

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ziyaretin ardından yaptığı duygu yüklü konuşmada; “Kısa bir süre önce ebediyete irtihal eden, eski il başkanlarımızdan partimizde büyük emeği olan, değerli büyüğümüz, İbrahim Maden amcamızın kabrini ziyaret ederek Dualarla andık.

Milliyetçi Ülkücü Hareketin uzun ve çileli yoluna ömrünü adamış, geçmiş dönemlerde partimize büyük emekler vermiş ve katkı sağlamış kıymetli büyüğümüzü burada yad etmek boynumuzun borcudur. Deneyimlerinden her zaman istifade ettiğimiz değerli bir büyüğümüzdür. Sevgi, saygı, hoşgörü, değer vermek ve unutmamak vefadır. Ve İbrahim amcamız gibi değerli parti büyüklerimize Ahde Vefamız sonsuzdur.

Milliyetçi Hareket Partisi tarihi boyunca zorlu yollardan geçmiş, bedeller ödemiş, şehitler kervanının yol başçısı olmuş siyasi bir harekettir. Bizlerde şuan görevde olan yöneticiler olarak geçmiş dönemlerin zorluğunu yaşamış, canları ve istikballeri pahasına davasından vazgeçmemiş büyüklerimize vefamızı her alanda göstereceğiz. Ebediyete irtihal etmiş ağabeyimize Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin. Mekanı cennet olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : MHP’DEN, AHDE, VEFA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız