HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2021 Çarşamba Saat: 09:29

“ÖĞRETMENLERİMİZ KUTSAL BİR GÖREV İCRA ETMEKTEDİR”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Şahin mesajında; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan
“ÖĞRETMENLERİMİZ KUTSAL BİR GÖREV İCRA ETMEKTEDİR”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şahin mesajında; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz kutsal bir görev icra etmektedirler. Ülkemizin geleceği olan gençlerin eğitimini sağlayan öğretmenlerimiz, bu vesileyle geleceğe de yön vermektedir. Ülkenin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacak olan gençlerimizin başarılarında en büyük pay, onları eğiten öğretmenlere aittir. Tarihin her döneminde öğretmenlerine en üstün değeri veren bir medeniyetin mensupları olarak bizler de bu mukaddes mesleğin saygınlığının korunması için gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle eğitimin asli unsuru olan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız