HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Aralık 2021 Cuma Saat: 09:12

ŞANLITÜRK; “ENGELİLERİN TOPLUMLA BÜTÜNLEŞMELERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile açıklamada bulundu.
ŞANLITÜRK; “ENGELİLERİN TOPLUMLA BÜTÜNLEŞMELERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile açıklamada bulundu.

Engellilerin toplumla bütünleşmelerini çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu olmaktan ziyade, sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için herkesin katkı ve ortak çabasına ihtiyaç duyulan toplumsal bir husustur” dedi.

Şanlıtürk, açıklamasının devamında; “‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ederek engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisinde etkin olarak yer almaları, günlük yaşama engelsizce katılmaları, toplumla bütünleşmelerini çok önemsiyoruz.

Bu vesile ile fırsat eşitliğine sahip olmaları için çok ciddi düzenlemeler yapılması ve hayata geçirilmesi sosyal politikalar vesilesiyle de engelli vatandaşlarımızın çok daha kapsamlı hizmetlerden istifade edebilme imkânı sağlanmaya devam edilmesi gerekmektedir” diye konuştu.

Başkan Şanlıtürk, gerekli koşullar sağlandığında engelli vatandaşların büyük başarılara da imza attığına dikkat çekti ve şöyle devam etti; “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. 

Engelli kardeşlerimiz gerekli koşullar sağlandığında, sosyal ve fiziki engeller kaldırıldığında, kendilerine güvenilip fırsat verildiğinde, sanattan spora, eğitimden girişimcilik ve üretime kadar her alanda gurur verici başarılara imza atarak Devletimizin ve milletimizin onlara olan desteğine fazlasıyla karşılık verdiklerine memnuniyet ve gururla şahit oluyoruz.

Bu vesile ile engellerin hep birlikte çalışarak aşılacağı engelsiz bir dünya temennisiyle öncelikle Ordu’da yaşayan engelli kardeşlerim başta olmak üzere tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar dilerim” şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız