HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Aralık 2021 Salı Saat: 09:20

BÜYÜKŞEHİR GECE GÜNDÜZ YOLLARDA

  Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçe merkezinde nüfusun en yoğun olduğu Dolunay Mahallesi’ndeki 8 sokağı sıcak asfalt ile buluşturmak için çalışma başlattı. İlçe sakinleri, gece gündüz devam eden çalışmalar nedeniyle Büyü
BÜYÜKŞEHİR GECE GÜNDÜZ YOLLARDA

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçe merkezinde nüfusun en yoğun olduğu Dolunay Mahallesi’ndeki 8 sokağı sıcak asfalt ile buluşturmak için çalışma başlattı. İlçe sakinleri, gece gündüz devam eden çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

 

Türkiye'nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu'da devam eden asfalt hamlesiyle, sorunlara kalıcı çözümler üretiliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezleri de sıcak asfalt konforuyla buluşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor. 

 

Fatsa’nın kırsal mahalle yollarında birçok yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezindeki ulaşım sorunlarını da bir bir çözüme kavuşturuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Dolunay Mahallesi’ndeki sekiz sokakta sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.

 

ALTYAPILAR SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 

Başkan Güler açıklamasında, “Fatsa ilçemizde vatandaşlara konforlu yollar sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir merkezinde yer alan Dolunay Mahallesi’ne bağlı, Çarşı, Başköy, Samanyolu, Elvan, Kutlu Kent, Keçiören, Meşeevleri ve Fazıl sokaktaki altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık ve sıcak asfalta başladık. Nüfusun yoğun olarak yaşadığı bu bölgedeki sokaklar, dolmuş hatları ve okul güzergahı olarak kullanılıyor. Bu bakımdan önemli bir yatırımı daha hizmete sunuyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, GECE, GÜNDÜZ, YOLLARDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız