HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Aralık 2021 Salı Saat: 09:22

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE EŞ ZAMANLI OPERASYON

      Ünye ve Fatsa’da uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Konuya ilişkin
UYUŞTURUCU TACİRLERİNE EŞ ZAMANLI OPERASYON

     

Ünye ve Fatsa’da uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden yapılan açıklama da uyuşturucu madde bulundurmaktan 13 kişi cezaevine gönderilirken birçok kişiye de cezai işlem uygulandı. Açıklama da şu bilgiler verildi: “Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerlerinde yapılan aramada  (2) adet Ecsatsy hap ele geçirilmiş olup; bahse konu şüpheli şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan, uyuşturucu maddeyi temin eden şüpheli bir şahıs hakkında ise uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimiz Fatsa İlçesinde yapılan eş zamanlı operasyonda 17 şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup; işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 4’ ü serbest bırakılmış, 13 şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli ( 2) şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli (1) şahsın ikametinde arama yapılmış olup; şahız hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (2) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerlerinde yapılan aramada  (2) gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup; bahse konu şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (8) gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup; bahse konu şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada 3 gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup, hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.”

 

        

 

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, TACİRLERİNE, , ZAMANLI, OPERASYON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız