HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 09:46

" ÇALIŞMALARDA SEFERBERLİK İLAN ETTİK"

  Altınordu Belediye Başkanı
" ÇALIŞMALARDA SEFERBERLİK İLAN ETTİK"

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı 50 kilometre "beton yol seferberliği" mahallelerde uzun süredir bekleyen kronik sorunlara çözüm üretirken vatandaşların da büyük memnuniyetine ve hayır dualarına vesile oluyor.

Altınordu Belediyesi, yaşanabilir ulaşılabilir ve erişilebilir bir Altınordu hedefi ile hem merkezde hem kırsalda 7/24 kesintisiz bir mesai veriyor. Bir taraftan şehir merkezinde akut altyapı ve ulaşım sorunlarına bir bir neşter vurulurken diğer taraftan da "Bütün Şehir Eşit Hizmet" ilkesinden taviz verilmeden kırsal mahalleler de sağlıklı ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşturuluyor.

Başkan Aşkın Tören’in başlattığı beton yol seferberliği ile birçok mahallenin uzun yıllardır araç ile ulaşım özlemi çeken çoğu sokaklarında vatandaşlar ilk defa kapılarına kadar gelen ulaşım konforunun sevincini yaşıyor.

 

BETON YOL SEFERBERLİĞİNDE 21’İNCİ MAHALLE KAYABAŞI OLDU

 

Tamamlanan beton yol çalışması ile Kayabaşı Mahallesi Soytarılı Sokak ve Değirmendere Sokak Yazıköy Dayısulu bağlantı yolunda ulaşım güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu. Etap etap devam eden beton yol seferberliği Kayabaşı ile birlikte 21 mahalleye ulaştı.

 

 

Şehrin hem merkezinde hem de kırsalda çalışmalarda seferberlik ilan ettiklerini kaydeden Başkan Tören, "klasik Belediyecilik hizmetlerimizi kesintisiz bir mesai ile sürdürüyoruz. Birçok noktada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ancak klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında Gönül Belediyeciliğini kapsayan Sosyal Belediyecilik ve Yeni Nesil Belediyecilik anlayışı ile şehre ve insana dair hiçbir soruna da kayıtsız kalmıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren tasarruf ekonomisi ile oluşturduğumuz yatırım ekonomisini vatandaşımızın yüzünü güldürmek için 7/24 süren bir mesai ile hizmet seferberliğine dönüştürdük. İlk günkü heyecan ve aşkla çalışmaya, hayatın her alanında hemşehrilerimizin yüzlerini güldüren hizmetlerimiz ile onları buluşturmaya devam edeceğiz. Tamamlanan çalışmamız mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun " şeklinde konuştu.

 

MUHTAR GÜZELHAN VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TÖREN'E HAYIR DUA VE TEŞEKKÜR

 

Mahallede yapılan çalışmalar için Başkan Aşkın Tören'e teşekkür eden Kayabaşı Mahalle Muhtarı Cengiz Güzelhan, "Altınordu Belediyemizin beton yol programı kapsamında mahallemiz de beton yola kavuştu. Çok şükür her mahalleye beton yol yapılıyor. Aşkın Başkanımızın 72 mahalle için başlattığı beton yol çalışmaları için çok çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Tören’e seslenen Mahalle sakinleri ise: "Yollarımızı yaptırdın Allah senden razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin. Bu yollardan geçtikçe seni hep hayır dua ile anacağız Başkanım, çok teşekkür ediyoruz" sözleriyle Başkan Tören’e hem teşekkürlerini ilettiler hem de yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : ", ÇALIŞMALARDA, SEFERBERLİK, İLAN, ETTİK"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız